3 stvari koje će uništiti interijer čak i nakon svježe obnove: zastarjele i neprikladne

Čini se da bi izgled novouređene kuće trebao biti na najvišoj razini.

U isto vrijeme, prema stručnjacima internetske publikacije BelNovosti, dizajnerici Juliji Tychino, neki zastarjeli predmeti mogu pokvariti estetiku.

TV stalak u dnevnoj sobi

Prema oftalmolozima, svaki monitor koji emitira trebao bi biti iznad razine očiju, pa ako gledate TV dok sjedite na sofi, neće vam trebati noćni ormarić, već poseban nosač za montažu opreme na zid.

Osim toga, u malom dnevnom boravku noćni ormarić zauzima puno slobodnog prostora, a teško ga je nazvati funkcionalnim – zbog polica, niša i udubljenja ovdje se stalno taloži prašina.

Rešetka u spavaćoj sobi

Ne pretrpavajte spavaću sobu komadima namještaja. Među vrhunskim proizvodima bez kojih bi se moglo lako je rešetka s visokim ogledalom.

Soba
Fotografija: © Belnovosti

Kao iu prethodnom slučaju, trebat će vam dosta vremena da se riješite prašine. Osim toga. Visoko rešetkasto ogledalo nije prikladno čak ni za nanošenje maskare na oči – puno je praktičnije nanositi šminku pomoću malog ogledala koje možete prinijeti licu.

Tisuću igračaka u dječjoj sobi

Ljubav roditelja prema djetetu ne mjeri se brojem igračaka. Previše plišanih medvjedića, vojnika i građevinskih igračaka, naprotiv, ukazuje na aljkavost i neznanje što učiniti s igračkama koje nisu primjerene dobi.

Osim toga, ti predmeti često postaju izvor prašine, a time i grinja.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki