3 načina da osvojite srce dobrog muškarca

Kad konačno upoznate dobrog čovjeka, uzbuđeni ste. Iščekivanje vas tjera da razmišljate o tome što je moguće za budućnost vaše veze i tjera vas da počnete tražiti načine da stvorite tako duboku privlačnost da zauvijek osvojite njegovo srce. Dakle, što dobri muškarci žele u vezi? Stvarno je jednostavno.

1. Pokažite mu poštovanje

Nije da dobri muškarci ne žele fizičku intimnost. Imaju, i to je dobra stvar. Ali ono što žele više od toga je poštovanje, pokazalo je istraživanje Kalifornijskog sveučilišta, Davis, a dobar će ga dečko i više nego voljno zaslužiti.

Pitanje koje si trebamo postaviti je što čini da se čovjek osjeća poštovanim? Odgovor je jednostavan – pitajte ga za razmišljanja, prijedloge i ideje! Na primjer, možete reći: “Pitao sam se kako učiniti… Što ti misliš?”

Želiš biti s muškarcem na kojeg se možeš ugledati, a to se može dogoditi samo s muškarcem kojeg poštuješ. Muškarci to znaju i zato im je zasluženje vašeg poštovanja toliko važno — i ključno za izgradnju dugotrajne veze. Kada ga poštujete, on zna da vam može vjerovati.

2. Recite mu da ga cijenite zbog svega što jest i što radi

Cijenjenost je velika tajna osvajanja srca dobrog čovjeka. Ako cijenite ono što radi, radit će više toga. Muškarci se zaljubljuju kad daju. Kada cijenite ono što vam daje, on ne može a da ne otvori svoje srce.

“Hvala” je sve što trebaju čuti da bi bili nadahnuti. To im daje osjećaj postignuća jer u svojim srcima napreduju u tome da vam daju ono što vas čini sretnima. Istraživanje Državnog sveučilišta Florida pokazalo je da je pokazivanje cijenjenja partneru povezano s većim zadovoljstvom u braku.

3. Iskreno mu se divite

Većina žena nije svjesna kakvo gorivo mogu dati muškarcima. Vaše divljenje može nadahnuti dobrog čovjeka da postane čovjek kakav želi biti. Kada se divite njegovim određenim aspektima (tj. njegovoj inteligenciji, njegovom smislu za humor i njegovoj produktivnosti) i kažete mu, on oživljava.

To je zato što vaše divljenje nadahnjuje dobru osobu da ima osjećaj svrhe koji je veći od njih samih. Kada dolazi od vas, dobar dečko će vas vidjeti kao važan dio svog života i nekoga s kim želi graditi taj život.

Redovito pokazivanje svog divljenja veliki je dar koji možete dati muškarcu, ali dajte ga samo onom kojem se doista divite. Kada to učinite, to će ga beskrajno inspirirati i otvoriti mu srce. To su tajne srca dobrog čovjeka.

Poštovanje znači da je njegovo razmišljanje ispravno. Zahvalnost znači da vas njegovo davanje čini sretnim. A divljenje znači da u njemu vidite stvari koje u vanjskom svijetu često ostaju nezapažene.

U muškom svijetu zahvalnost se nikada ne može precijeniti. Nikada se ne umore od slušanja vaših lijepih riječi i to će stvoriti temelj za izgradnju s vama.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki