Glavne pogreške pri renoviranju kupaonice: zajedničke svim početnicima

Osoba provodi puno vremena u kupaonici, što znači da ova soba jednostavno mora biti udobna.

Zato je jako važno izbjeći pogreške prilikom renoviranja ove sobe. Stručnjak iz internetske publikacije BelNovosti, dizajnerica Yulia Tychino, govorila je o velikim pogrešnim koracima.

Slab držač tuša

Loptastim držačima za tuširanje potrebno je samo nekoliko mjeseci aktivne upotrebe da se pokvare.

Kako ne biste uzalud riskirali vlastito zdravlje (uostalom, kad pljusak padne, udari u glavu osobe koja stoji ispod njega), vrijedi izdvojiti i kupiti skuplji stacionarni držač: s njim se naginjanje kandža za tuširanje je nemoguća.

Jedna utičnica

Kupaonice su u pravilu opremljene samo jednom utičnicom namijenjenom za perilicu rublja. Što je s električnim brijačem, električnom četkicom za zube, sušilom za kosu, uvijačem za kosu, trimerom i ostalim uređajima?

Kupaonica
Fotografija: © Belnovosti

Kako ne biste morali brinuti o produžnim kabelima, nabavite barem 2-3 utičnice koje treba zaštititi od vlage.

Plastične ploče

Ovaj završni materijal, koji se često koristi za obnovu kupaonice, ima ozbiljne nedostatke.

Voda koja teče niz slavinu postupno uništava premaz, a pokušaji uklanjanja mrlja s površine ploča završavaju pojavom bijelih mrlja. Štoviše, uvijek postoji mali razmak između ploča i zida gdje se nakuplja vlaga. S vremenom to može dovesti do plijesni i plijesni.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki