Kako ukrasiti standardni uski balkon: 5 svježih ideja – bez plastike i ormarića sa smećem

Ako ste umorni od sjedenja u četiri zida, najjednostavnije što možete učiniti je izaći na balkon i uživati ​​u prekrasnom pogledu s prozora.

Jedini problem je što mnogi balkon koriste kao mjesto za odlaganje raznoraznog smeća. U najboljem slučaju, zašiju ga bijelom plastikom, i sve to umjesto da dobiju dodatni prostor za vlastito slobodno vrijeme.

Ne želite ponoviti njihovu tužnu sudbinu? Zatim poslušajte savjet stručnjaka iz mrežne publikacije BelNovosti, dizajnerice Yulia Tychino – podijelila je svježe ideje koje se mogu koristiti za dizajn standardnog uskog balkona.

Živi zid

Ako nemate dovoljno svježeg zraka i divljih životinja u vlastitom stanu, pokušajte napraviti zelenu površinu na balkonu. Sve što trebate učiniti je ukrasiti jedan od zidova velikom pločom od žive mahovine.

Barski pult

Potrebno je samo minimalno truda da svoj balkon pretvorite u mjesto na kojem možete raditi, uživati ​​u jutarnjoj kavi ili organizirati druženja s prijateljima. Zamijenite prozorsku dasku širokom pločom stola, kupite još nekoliko stolica i nabavite rimske zavjese, tegle za cvijeće, slike i postere.

Loggia
Fotografija: © Belnovosti

Radni stol

Ista široka stolna ploča, postavljena na balkon umjesto prozorske klupice, može preuzeti funkciju radne površine.

Kutna garnitura

Da biste lođu pretvorili u udobno mjesto za opuštanje, pokušajte dodati udobnu kutnu garnituru, otomansku i jednostavan sklopivi stol. Naravno, ova se preporuka može prevesti u stvarnost samo ako imate prilično prostran balkon.

Drvene letvice

Možete pokušati preobraziti usku lođu uz pomoć modernog namještaja i naglašenog zida ukrašenog drvenim letvicama.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki