Imate masne naslage na trbuhu?
Želite li ih ukloniti, ali ne želite ići na strogu dijetu i iscrpiti se teškom tjelesnom aktivnošću?
Onda uključite bundevu u svoju prehranu!
Konzumacija ovog proizvoda poboljšava probavu i gubi višak kilograma.
RG.ru izvještava o tome pozivajući se na gastroenterologa Olgu Pomoinetskaju.
Prednosti bundeve
Ovaj proizvod je izvor značajne količine vitamina.
Na primjer, vitamin A, koji ima pozitivan učinak na gastrointestinalni trakt.
Osim toga, bundeva sadrži antioksidanse, koji smanjuju upale u tijelu.
Povrće također ima minimalan sadržaj masti i šećera. Zbog toga je bundeva idealna za ljude koji ne žele dobiti višak kilograma.
Olga Pomoinetskaya također je skrenula pozornost na sljedeću prednost bundeve: proizvod je lako probavljiv i probavlja se bez problema. Kao što je stručnjak primijetio, upravo ta karakteristika čini povrće idealnim za ljude koji imaju problema s gastrointestinalnim traktom.
Bundeva je također dobra jer se od nje mogu pripremiti razna jela: juhe, punjene palačinke, slastice.