Kaubojski trend interijera: Kako urediti u ovom stilu

Jeste li ikada sanjali o životu na ranču na američkom zapadu umjesto u standardnom prigradskom ili gradskom stanu? Iako je do kaubojskih čizama lakše doći nego do staje, to ne znači da ne možete unijeti kaubojski ugođaj u svoj dom. Evo nekoliko ideja kako to učiniti.

Odaberite zapadnjačku paletu boja

Bilo putem boje, umjetnosti ili tekstila, postoji mnogo načina da u svoj dom unesete paletu boja inspiriranu zapadnjačkim stilom. Kladite se na prirodne materijale i crpite inspiraciju iz sirove ljepote američkog Zapada. Tople neutralne nijanse koje oponašaju pustinjski krajolik, naglašene tirkiznim nijansama idealna su kombinacija.

Odaberite drveni namještaj i dodatke

Tamno smeđi namještaj vašem domu može dati klasičnu zapadnjačku atmosferu. Dodajte drveni stolić za kavu ili kestenjasti blagovaonski stol ili stolicu. Međutim, nemojte pretjerivati, kladite se na jedan ili dva elementa kao naglasak. Razmislite i o manjim detaljima – primjerice, daljinske upravljače stavite u vintage drvenu kutiju ili poslužite na drvenoj dasci.

Vidi više:

Izložene kože

Tepih od kravlje kože (prave ili umjetne) odličan je način za uokvirivanje dnevne ili spavaće sobe, dodajući i teksturu i autentičnost.

Objesite kaubojske šešire

Najbolje je skinuti taj kaubojski šešir s glave i staviti ga na zid. Na primjer, ukrasni kaubojski šeširi savršeni su za izlaganje na polici ili na vrhu hrpe knjiga na stoliću za kavu.

Razmotrite predmete inspirirane balzamiranjem

Taksidermija je hrabar izbor koji nije za svakoga, ali stvarno vrišti kaubojski. Ne brinite ako ne želite pravu životinjsku glavu u svojoj dnevnoj sobi, odaberite keramičko poprsje ili vazu s glavom životinje.

Vidi više:

Uzgajajte neke pustinjske biljke

Recite zbogom onoj golemoj maslini koja je prošle godine bila tako trendi i zamijenite je kaktusom. Također se preporučuje dodavanje posuda od terakote napunjenih kaktusima kako bi unijeli dašak pustinjskog života u zatvorenom prostoru.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki