Zašto ne biste trebali uhoditi bivšeg na društvenim mrežama: Neće vam se svidjeti posljedice

Društvene mreže se možda mogu nazvati sastavnim dijelom modernog svijeta.

Koristimo ih za komunikaciju s prijateljima i poznanicima, za pronalaženje novih poznanika i održavanje starih veza, a ponekad i za doznavanje više o bivšim partnerima, čak i ako je veza već prekinuta.

U ovom ćemo članku pogledati razloge zašto ne biste trebali uhoditi bivšeg na društvenim mrežama.

Do čega dovodi špijuniranje bivšeg?

Možda je najgora stvar koja se može dogoditi ako upadnete u tuđi račun kako biste došli do prepiske da ćete biti uhvaćeni.

Ali čak i ako se događaji ne razviju na tako radikalan način, malo je vjerojatno da će potraga za bivšima završiti nečim dobrim.

Zaslon
Fotografija: © Belnovosti

Prirodno je osjećati tugu nakon prekida – dopustite si neko vrijeme za tugovanje, ali ipak treba doći trenutak kada ćete prošlu vezu ostaviti iza sebe i nastaviti dalje.

Ako svaki dan skrolate društvenim mrežama svog bivšeg partnera, to je kao da iznova i iznova nanosite ranu koja zacjeljuje.

Tako svojim djelovanjem sprječavate da zaboravite bivšu ljubav.

Prema studiji, oni ljudi koji često posjećuju profile svojih bivših partnera na društvenim mrežama bolnije doživljavaju prekid i dulje ostaju samci jer ne mogu započeti novu vezu.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki