Kako organizirati kuhinjsko skladište da izbjegnete kaos: upotrijebite ova 4 savjeta

Svako skladište treba biti organizirano tako da se može nazvati urednim i minimalističkim – pa tako i kada je riječ o predmetima u kuhinji.

Ali mnoge domaćice, iskreno govoreći, ignoriraju ovo pravilo, gorko primjećuje stručnjakinja internetske publikacije BelNovosti, dizajnerica Yulia Tychino.

Ako ne želite biti poput njih, uzmite u obzir sljedeće savjete.

Očistite radnu površinu

Na ploči stola ne bi trebalo biti nepotrebnih predmeta. Dopušteno je ostaviti samo mali pladanj s potrebnim začinima u lijepim posudama i male kućanske aparate koji se koriste svaki dan (čajnik, aparat za kavu). Ostatak površine treba ostati prazan.

Organizirajte svoje otvorene police

Skladištenje na otvorenim policama treba biti što sličnije. Što se tiče posuđa, birajte jednobojno ili dvobojno, a začine neka budu u elegantnim staklenkama, a ne u kupovnim pakiranjima.

Kuhinja
Fotografija: © Belnovosti

Ukrasite kuhinjski stol

Maksimum za kuhinjski stol je vaza s cvijećem ili lijepa zdjela ispunjena voćem.

Očistite prozorske daske

Ne ostavljajte razne stvari na prozorskim daskama, kao što je uobičajeno u mnogim obiteljima. Prozorske klupice standardne veličine trebale bi ostati slobodne, a ako su široke i niske, ovdje organizirajte prostor za sjedenje ili dodatna mjesta za sjedenje. Biljke, kao i hranu, treba ukloniti s kuhinjskih prozorskih klupica na drugo mjesto.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki