Kako brzo prodati stan: savjeti dizajnera – pomoći će vam da lako zaključite posao s kupcem

Prodaju stana mnogi doživljavaju kao naporan pothvat koji može trajati mjesecima, ako ne i godinama.

Ipak, nekima je lako riješiti se nekretnine u najkraćem mogućem roku. Kako to rade – rekla je stručnjakinja internetske publikacije BelNovosti, dizajnerica Yulia Tychino.

Pregled prije prodaje

Čini se da je glavna stvar u ovom pitanju angažirati profesionalnog agenta za nekretnine, ali prije nego što pozovete stručnjaka u stan, trebali biste učiniti nešto drugo, naime, provjerite rade li sve komunikacije ispravno.

Zahvaljujući ranim popravcima, moći ćete predstaviti stan kupcima u najboljem svjetlu.

Atraktivno okruženje

Vaš zadatak (ako se želite što prije riješiti nekretnine) je stvoriti ugodnu i opuštajuću atmosferu u stanu. Potrudite se da vaš dom bude svijetao i gostoljubiv.

Soba
Fotografija: © Belnovosti

Postavljen blagovaonski stol, svježe cvijeće posvuda, ugodan miris u zraku i druge sitnice pomoći će vam da postignete ono što želite.

Ako prodajete kuću, uredite svoj prilaz tako što ćete podrezati grmlje, oprati pločnik i ukloniti korov koji raste među cvijećem.

Čišćenje stvari

Budući da će svaki kupac vjerojatno htjeti procijeniti dostupne sustave za pohranu, pobrinite se da u ormarima nema vaših stvari – možda samo nekoliko atraktivnih predmeta.

Svijetao prostor

Preporučljivo je pokazati kuću kada je vani sunčan dan. Ako se dogodi da vjerojatni budući vlasnici dođu u večernjim satima, posvuda upalite jake svjetiljke – tako ćete stvoriti osjećaj opuštenosti i gostoprimstva.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki