Što staviti ispred kreveta: 5 ideja za udobnu spavaću sobu

Samo želim nečim ispuniti prazan prostor u spavaćoj sobi na zidu nasuprot kreveta. Najjednostavnija ideja je objesiti sliku ili TV.

Ali kako bi spavaća soba bila ugodna i udobna, bolje je razmotriti druge ideje.

Yulia Tychino, stručnjakinja internetske publikacije BelNovosti na području dizajna i interijera, rekla nam je što staviti ispred kreveta.

Prvo, komoda

Komoda se može koristiti za odlaganje posteljine, osobnih stvari, a može poslužiti i kao toaletni stolić ako za nju nema mjesta u spavaćoj sobi.

Drugo, toaletni stol

Dobra opcija za one koji nemaju problema sa spremanjem stvari u spavaćoj sobi. Ova ideja je posebno dobra ako se krevet i toaletni stol nalaze blizu prozora.

Krevet
Fotografija: © Belnovosti

Treće, ormar

Ovo je najveći komad namještaja. Ali ideja se ne smatra najuspješnijom ako su vrata ormarića zrcalna.

Četvrto, stol

Iako se ne preporučuje opremanje ureda u spavaćoj sobi, ponekad je to najmirnije mjesto u kući ili stanu gdje se možete povući na posao.

Peto, kamin

Ovo je najuspješnije rješenje za spavaću sobu. Kamin će postati pravi ukras interijera, stvoriti jedinstvenu atmosferu, a također će vas zagrijati u hladnoj večeri.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki