7 znakova džentlmena od kojeg je bolje pobjeći

Kada razvijemo simpatiju prema nekoj osobi i uskoro ćemo se prvi put sresti, užasno smo zabrinuti – što ako mu se ne svidim?

Ili ću učiniti nešto smiješno ili smiješno, stavljajući se u loše svjetlo?

Zapravo, normalno je imati tremu prije sastanka, ali također je važno obratiti pažnju na gospodina – kako se ponaša i što govori.

Psiholog Ksenija Mathur navela je sedam znakova da je vrijeme da odmah pobjegnete od svog gospodina.

Ako mu se planovi stalno mijenjaju

Čovjek otkazuje sastanke, pomiče ih ili kaže da ima samo sat vremena. Nestabilnost i nepouzdanost partnera u vezi negativno utječe na kvalitetu veze te na vaše psihičko i emocionalno stanje. Za ženu je vrlo važno imati pouzdanog partnera na kojeg se možete “osloniti”; to stvara osjećaj sigurnosti u vezi.

par
Fotografija: Pixabay

Dečko povremeno nestaje i pojavljuje se

U ovom slučaju možemo reći da imate emocionalni zamah u vašoj vezi. I uvijek imaju negativan utjecaj na vaše psihičko stanje – stalna napetost i nestabilnost potkopavaju živčani sustav i čine vas osjetljivima na stres, pa čak i bolest.

Vaš dečko puno priča o svojoj bivšoj ili bivšim

Nije važno je li u negativnom ili pozitivnom kontekstu. To sugerira da veza još nije dovršena (čak ni na emocionalnoj razini), a to će ometati izgradnju novih veza.

Dečko ne plaća alimentaciju bivšoj ženi i negativno govori o njoj

Možete vidjeti kako bi se on mogao ponašati prema vama i vašoj djeci; ako se razdvojite, situacija će se najvjerojatnije preslikati. Zvono za uzbunu ukazuje na to da muškarac ne cijeni ni svoju djecu ni ženu koja mu ih je rodila. Misliti da će stvari za vas biti drugačije je utopija, jer se odnos muškarca prema ženi ne mijenja.

Ako vas muškarac zamoli da odete u šetnju ili da se nađete u zapuštenom kafiću

Ili vas prijekorno pogleda kad naručite. Ili može odmah ograničiti vaš izbor. To znači da je pohlepan i da će na vama uštedjeti ne samo svoj novac, već i vaš! Od njega ćete stalno čuti prijekore i prigovore, ali i zahtjeve da smanjite troškove i odreknete se puno toga.

Tvoj dečko puno priča o mami

Ili tijekom sastanka s vama on stalno piše i zove nju, ili ona piše i zove njega. To sugerira da muškarac ima jaku vezu sa svojom majkom, najvjerojatnije ovisi o njezinom mišljenju i bit će vam teško izgraditi odnos s njim, jer će njegova majka zauzeti vodeću ulogu u vašem životu.

Situacija je teža kada muškarac također živi s majkom. Nažalost, vrlo je teško, gotovo nemoguće, natjecati se s majkom. Ako je muškarac ovisan o majci, onda će prvo nju poslušati.

Tvoj dečko priča samo o sebi, ne zanima ga ti

A ako govorite o sebi, brzo skrene razgovor na sebe. To također uključuje ravnodušnost prema vašim osjećajima i iskustvima – ako su vaše želje i osjećaji obezvrijeđeni, to je vrlo loš znak.

Najvjerojatnije ćete biti ignorirani u vezi. Odnosi sa sebičnom i bezosjećajnom osobom su jako teški, u vezi ćete biti hladni i usamljeni.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki