Ova boja je hit u dizajnu interijera za jesen – zimu 2024




Foto: iStock/Gulliver

Stručnjaci smatraju da je plava boja hit u opremanju jeseni – zime 2024.

Tvrtke za proizvodnju boja vjeruju da će 2024. plava definitivno biti najpopularnija boja. Predstavili su i razne nijanse plave kao očekivane boje koje će dominirati interijerima u jesen-zimi 2024., poput Upward SV 6239 i Renew Blue.

Vidi više:

Plava je nedvojbeno boja koju treba paziti u nadolazećoj godini i zato se posvećujemo ovoj uzbudljivoj nijansi. Otkrivamo vam kako možete urediti interijer i svom domu dati potpuno novi i moderan izgled. Direktorica marketinga boja Sue Weden kaže da su najpopularnije boje inspirirane prirodom.

Drugi stručnjak za boje, Su Kim, povezuje plavu s , i vjeruje da će se naći u mnogim domovima u nadolazećoj godini. Helen Shaw, direktorica marketinga boja u tvrtki Benjamin Moore, kaže da će glavni trend u 2024. – 2025. biti jaka i zasićena plava boja, upravo zbog osjećaja ugode. Također smatra da je plava boja jedna od najomiljenijih nijansi u uređenju interijera jer simbolizira povjerenje, sklad i odgovornost. Postoji mnogo načina na koje možete ukrasiti prostor plavom bojom. Ovo su neke od opcija za uređenje doma.

Mnogo je boja koje se dobro slažu s plavom, poput narančaste, topli tonovi stvaraju osjećaj harmonije i pozitivne energije. Može se kombinirati na različite načine, ukrašavajući ormar, policu ili komodu. Sljedećih godina u modi će biti obalni šik. Sve je veća popularnost oko svjetlijih nijansi, poput bijele koja se dobro slaže s plavom. S jedne strane neutralizira njegovu snagu, a s druge strane naglašava kontrast i otvara prostor. Ako želite uljepšati svoj dom svježim nijansama za nadolazeću godinu, onda je plava očigledan izbor.

Vidi više:

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki