Interijer za lijene: koju radnu ploču odabrati da na njoj možete rezati

Postoji mnogo predmeta i interijera koji mogu olakšati život svake domaćice.

Među njima su radne ploče na kojima možete rezati hranu. Stručnjak iz internetske publikacije BelNovosti, dizajnerica Yulia Tychino, detaljno je govorila o ovoj stvari koja vas može spasiti od gnjavaže u svakodnevnom životu.

Daska za rezanje je jedan od onih kuhinjskih pribora koji se često izgubi.

Ako ste umorni od traženja daske ili ste jednostavno previše lijeni da je izvadite pa operete, osušite i pospremite, razmislite o kupnji radne ploče s posebnim premazom.

Mora biti izdržljiv i otporan na ogrebotine kako nož ne bi oštetio površinu. Postoji nekoliko vrsta takvih countertops.

Kuhinja
Fotografija: © Belnovosti

MDF vlaknaste ploče

Na takvim radnim površinama možete rezati kruh i meso, kao i staviti topla jela bez stalka, jer ova površina ima takvu kvalitetu kao otpornost na toplinu.

Aglomerat od umjetnog kamena

U procesu proizvodnje ovog materijala koristi se puno kamenih krhotina. To čini površinu što stabilnijom na vanjske utjecaje.

Prirodni kamen (kvarc, granit, itd.)

Ploča izrađena od prirodnog kamena je bolja u odnosu na sve navedene mogućnosti. Međutim, postoji jedan značajan nedostatak – visoka cijena.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki