Iskrenost u odnosima: što možete, a što ne možete reći voljenoj osobi

Općenito je prihvaćeno da nakon što su izgovorene drage riječi “Volim te”, možete otvoreno izraziti sve svoje misli i osjećaje. Bez ispravki ili ikakvog “filtriranja”.

Nitko ne raspravlja: iskrenost u odnosima je važna i neophodna. Ali trebali biste jasno razumjeti što točno možete reći svojoj drugoj osobi, a što ne.

U suprotnom, umjesto neutralne reakcije, možete dobiti skandal, šamar u lice i prekid odnosa bez prava na obnovu. Stoga, shvatimo što ne biste trebali dijeliti sa svojim voljenim.

Ljubomora

Jedan od faktora koji može uništiti vezu. Odmah je vrijedno napomenuti da postoje dame koje namjerno izazivaju svog partnera na ljubomoru kako bi testirale njegove osjećaje.

A ako ne postoji, onda je moguć prekid veze. Postoje i žene koje u principu ne prihvaćaju ljubomoru u svom smjeru.

Ruke
Fotografija: © Belnovosti

Za njih će to značiti ograničenja slobode i djelovanja.

Stoga, prije nego što pokažete/ne pokažete ljubomoru, pažljivo razjasnite kako se vaš odabranik osjeća u vezi s tim.

Inače možete upasti u velike nevolje.

Usporedbe s bivšim djevojkama/majkama/kolegicama/susjedima/zvijezdama i tako dalje

Ako želite brzo prekinuti vezu, počnite uspoređivati ​​svog voljenog s drugima što je češće moguće.

Nije važno s kim, ali najbolje s vlastitom majkom i bivšom djevojkom. Tada će 100% doći do prekida u vezi. A ako niste zadovoljni ovim scenarijem, onda naučite formulirati misli/pritužbe i prijedloge na takav način da vaša dama neće ni priznati pomisao da je uspoređujete s nekim.

Zapamtite da se bilo koja osoba ne voli uspoređivati ​​s drugima. Pogotovo ako mu usporedbe ne idu u prilog. To me jako ljuti i uvrijedi. Pogotovo ako voljena osoba uspoređuje.

Imajte na umu da će u usporedbi s vašom majkom ili bivšom djevojkom reakcija biti nasilnija.

Jer ovom usporedbom pokazujete da druga žena zauzima veliki dio u vašem srcu. A sadašnja partnerica još mora “raditi i raditi” kako bi “osvojila” komadić prostora u muškarčevom srcu.

Previše detaljne priče o bivšim damama

Često se događa da partner traži razgovor o bivšim djevojkama. I tu je vrlo važno shvatiti da se o prošlosti ne isplati govoriti previše u detalje.

Samo ćete kod dame izazvati napadaj bezrazložne ljubomore. A to će u konačnici dovesti do štete u vašem zajedničkom životu.

Stoga vrlo pažljivo “filtrirajte” ono što ćete reći. Ali nemojte sići s preopćenitim frazama. Jer tada vaša žena može krenuti u avanturu.

Odnosno, otići će do vaših bivših dama da sam sve sazna. I tu je konačni rezultat gotovo nemoguće predvidjeti.

Zato se potrudite zadovoljiti svoju znatiželju i istovremeno održati trenutnu vezu.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki