Preslatko: Joan Pronk i Niek Marijnissen dijele svoju prvu obiteljsku fotografiju

Budi kraj listopada Joan Pronk i Niek Marijnissen postali ponosni roditelji svoje kćeri Jazzy. Par je jako sretan zbog dolaska svoje djevojčice i zato je Joan na Instagramu podijelila prekrasnu snimku njihove nove tročlane obitelji.

Jazzy

Dana 26. listopada, Joan, koju poznajemo iz njenog sudjelovanja u Otok ljubavi, po prvi put postala majka. “Glava tako lijepa, ruke tako meke. Dobrodošla draga Jazzy, sve ovo vrijeme smo čekali tvoje slatko lice”, napisala je na Instagramu nakon poroda. Njihov mali ima skoro mjesec dana (vrijeme leti!) i naravno napravljene su sve potrebne fotografije. Joan će podijeliti jednu od njih ovog vikenda tegram: prekrasna obiteljska fotografija.

Mala obitelj

Nakon Joan i Nieka, od kojih znamo Neženja, već dugo su jako sretni s njih dvoje, nedavno su postali tročlana obitelj. Na Instagramu Joan dijeli dvije zrcalne fotografije njihove obitelji, snimljene u Jazzynoj dječjoj sobi. I moramo reći: kako lijepa slika! “Moje sve 💕✨ osjećajući se vrlo blagoslovljeno 🫶”, piše the mamica tamo. Preslatko!

Intenzivan porod

Joan je nedavno objavila da je imala ‘teški porod’. “Nešto što smo svi još morali obraditi i dati mjesta, moja priča će se nastaviti…”, napisala je na Instagramu. “Oporavak koji je uslijedio također je bio težak; nedostatak pokretljivosti (jer sam bila posječena), hormoni koji prolaze kroz tijelo, nemogućnost spavanja, napadi znojenja noću, dojenje koje boli, poteškoće s odlaskom na toalet, neizvjesnost,” objašnjava. “Bilo je prilično teško moći ‘uživati’ u isto vrijeme.”

Ali Joan ostaje pozitivna! “Vrijeme liječi, a srećom proces ide brzo zbog bezuvjetne ljubavi koju dobivate zauzvrat”, nastavlja ona. “Nakon 2 tjedna, čini mi se da sam se korak po korak vratila starom sebi, ali u novom ruhu, naime mame. Nova uloga koju ću preuzeti do kraja života”, piše ona. “Ali ja to mogu, stvoren sam za ovo, stvoren za tebe, draga Jazzy. ❤️” Aaaa!

Izvor: Instagram @joanpronk | Slika: NL slika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki