Kako razumjeti da muškarac još uvijek voli drugu: stručnjaci su otkrili 3 glavna znaka

Niti jedna djevojka ne želi biti “rezervna opcija” ili “zamjenski igrač” u trenutku kada je muškarčevo srce još uvijek zauzeto drugom ženom.

Od strane odabranog, to nije sasvim pošteno, jer on vara ženu u trenutku kada ima osjećaje za drugu.

Kako prepoznati takvog obožavatelja?

Drži tvoju aferu u tajnosti

Ako niste upoznati s njegovim roditeljima, prijateljima i bliskim okruženjem, tada vas muškarac vjerojatno neće shvatiti ozbiljno. Duboko u sebi, još uvijek se nada da će vratiti onu koju zaista voli.

Takvi muškarci, čak ni na društvenim mrežama, ni na koji način ne “najavljuju” vašu prisutnost, kako “žena vaših snova” ne bi saznala za vaše postojanje.

Čuva njezine fotografije

U većini slučajeva, nakon prekida, ljudi pokušavaju ukloniti tragove prisutnosti osobe u životu. Ta se sjećanja ne čuvaju jer pronalaze svoju novu ljubav.

žena
Fotografija: © Belnovosti

Ako muškarac još uvijek ima osjećaje prema svojoj bivšoj dragoj, onda, naravno, neće ništa izbrisati.

Pokušava ti se svidjeti

Neki muškarci čak pokušavaju od djevojke napraviti kopiju svoje voljene žene. Predlažu bojanje kose ili kupnju odgovarajuće odjeće.

Ovaj znak je najozbiljniji, jer ne može govoriti toliko o ljubavi prema drugoj, koliko o ovisnosti o toj ženi.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki