Božićni umak od brusnice, naranče i ružmarina

Danas vam predstavljamo recept za božićni, koji je prikladan za sva mesna jela na vašem svečanom stolu.

Potrebni sastojci za božićni umak:

75 g šećera

75 ml soka od naranče

1 veća grančica ružmarina

250 g smrznutih brusnica

Pogledajte više:

Način pripreme:

Šećer i sok od naranče ulijte u tavu na srednjoj vatri i pustite da zavrije. Dodajte grančicu ružmarina i umiješajte brusnice. Pirjajte 10 minuta, dok voće ne omekša, ali još uvijek zadrži svoj oblik, a umak postane ljepljiv.

Maknite s vatre i bacite grančicu ružmarina, a zatim ostavite da se ohladi i malo zgusne prije posluživanja.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki