Ponovno zajedno: Emma Heesters i Wesley Hoedt ponovno su zajedno

Vrlo lijepa vijest za to Emma Heesters i Wesley Hoedt. Nakon što su početkom ove godine njih dvoje prekinuli, sada su ponovno zajedno zaljubljen. Profesionalni nogometaš objavio je to danas putem svojih Instagram Storiesa. Također je prvi put javno odgovorio na glasine o prevari.

odvojeno

Emma je početkom ožujka objavila tužnu vijest da su ona i Wesley nakon više od dvije godine prekinuli vezu. Srce mi je jako slomljeno, rekla je tada pjevačica na Instagramu. Istaknula je kako nikada neće prežaliti sve lijepe trenutke i iskustva koja je par doživio te zaključila pozitivno: “Nakon kiše dolazi sunce.” I, to sunce se sada vratilo u njihove živote, jer su njih dvoje opet jako sretni zajedno!

Trač

Početkom ove godine juice kanali su nekoliko puta objavili da Wesley vara. Ubrzo nakon toga on i Emma su prekinuli. Nogometaš nikada nije odgovorio na te glasine, ali sada je to prvi put učinio putem svojih Instagram Storiesa.

“Došlo je vrijeme da se odagnaju glasine”, piše on. “Tijekom veze s Emmom nikada joj nisam bio nevjeran. Nikada ne bih učinio ništa što bi potkopalo apsolutno poštovanje koje gajim prema njoj”, rekao je Wesley.

Emma Heesters Wesley Hoedt
Slika: Instagram @wesleyhoedt14

Ponovno zajedno

Wesley se osvrće na ‘teško razdoblje’ koje bi sad želio ostaviti iza sebe. Zatim daje svima do znanja da se njihov odnos popravio. – Emma i ja smo neko vrijeme bili razdvojeni, ali sretni smo što smo opet zajedno – otkriva nogometaš. Ajme! Emmi i Wesleyju želimo puno sreće!

Izvor: Instagram @wesleyhoedt14, RTL Boulevard | Slika: NL slika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki