Koja se 3 restorana na svijetu mogu nazvati najneobičnijim: mnogi ljudi sanjaju da odu u njih

Mnogi vlasnici restorana dobro znaju da suvremenu javnost treba iznenaditi kako dolazak gostiju ne bi prestao.

Stoga važne komponente uspjeha nisu samo poznati kuhari i dobro osmišljen jelovnik.

Koji se restorani mogu nazvati najoriginalnijim?

Kineski restoran u klancu

Da biste došli do ove ustanove, morate se riješiti straha od visine. Zanimljivo je da čak i cesta do restorana prolazi kroz viseći most, koji se ne čini pouzdanim i izdržljivim.

Nakon toga morat ćete biti u ustanovi koja se nalazi doslovno iznad ponora. No, upravo iz tog razloga restoran je postao jedan od najtraženijih i najpopularnijih.

restoran
Fotografija: Pixabay

Snježni restoran u Finskoj

Vrlo zanimljiva ustanova nalazi se u Finskoj: u potpunosti je napravljena od leda i snijega. Gostima se savjetuje da se toplo obuku jer je sobna temperatura uvijek samo nekoliko stupnjeva iznad nule.

Međutim, mnogi gosti napominju da su bili nevjerojatno zadovoljni takvim originalnim pristupom.

Belgijska večera na nebu

Ovaj objekt zadovoljava parametre visoke kuhinje i originalnosti. Zanimljivo je da su i kuhari i gosti na nadmorskoj visini od nekoliko desetaka metara.

Sam objekt osmišljen je kao atrakcija: gosti se vežu sigurnosnim pojasevima i pomoću mehanizma podižu na željenu visinu. Restoran je postao nevjerojatno popularan.

Ranije smo govorili o tome koja su dva japanska muzeja postala najneobičnija.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki