O ne! Obožavatelj Taylor Swift preminuo je zbog ekstremne vrućine na koncertu u Brazilu

Prošli petak je dao Taylor Swift jedan od njezinih koncerata ‘Eras ​​​​Tour’ u glavnom gradu Brazila Rio de Janeiru. Bilo je toliko vruće da se više od tisuću obožavatelja onesvijestilo, a jedan Swiftie je preminuo od velike vrućine.

Ekstremna vrućina tijekom koncerta

U Brazilu je trenutno izuzetno vruće. U nekim dijelovima zemlje percipirana temperatura raste do oko 58,5 stupnjeva. To se dogodilo i tijekom Taylorine posljednje revije u glavnom gradu Rio de Janeiru. Društvenim mrežama kruže slike koncerta na kojima se vidi kako nekoliko posjetitelja traži vodu. Pjevačica je zastala tijekom jedne od svojih pjesama kako bi bila sigurna da su ljudi shvatili; Brzoglavci nisu smjeli sami unositi vodu na stadion.

Oko tisuću obožavatelja onesvijestilo se prije ili tijekom koncerta zbog velike vrućine, od kojih je jedan čak i preminuo. O tome izvještavaju brazilske novine Folha de S. Paulo. Žrtva je 23-godišnjakinja. Pozlilo joj je prije početka koncerta, nakon čega je prebačena u bolnicu i navodno je umrla od drugog srčanog zastoja.

Šokiran

Taylor je uzrujano reagirala na vijest putem Instagrama. “Ne mogu vjerovati da ovo pišem, ali slomljenog srca moram reći da smo večeras izgubili obožavatelja prije mog nastupa”, započinje svoju priču na Instagramu. “Ne mogu vam ni opisati koliko sam shrvan zbog ovoga. Ostalo je vrlo malo podataka, osim da je bila tako nevjerojatno lijepa i daleko premlada. Ovo je posljednja stvar za koju sam mislio da će se dogoditi kada smo odlučili dovesti ovu turneju u Brazil – rekao je tužni pjevač.

Također najavljuje da neće govoriti o smrti obožavatelja tijekom showa koji se održava ovog vikenda u Rio de Janeiru jer je previše shrvana tugom. tužno!

Izvor: NU.nl, Instagram @taylorswift | Slika: NL Image, Instagram @taylorswift

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki