Tokuda Invitro centar slavi svoj 5. rođendan

Tokuda Invitro centar obilježava 5 godina od osnivanja, ispunjenih brojnim uspjesima i ispunjenim snovima. Za ovih pet godina uspio se etablirati kao jedan od vodećih reproduktivnih centara u Bugarskoj, pomažući stotinama parova da ostvare svoj san o djetetu.

S velikim zadovoljstvom ekipa će proslaviti rođendan u srijedu, 12. srpnja, u 15 sati, u centru – uz nagrađivane dječje osmijehe i sretne roditelje.

Rođendan je prilika za radost i ponos za sve reproduktologe koji svakodnevno daju nadu i priliku brojnim parovima da zagrle svoje dijete.

„Peti rođendan našeg centra slavimo s ponosom i zadovoljstvom postignutim rezultatima. Za mene i cijeli tim nevjerojatnih specijalista nema veće inspiracije i nagrade od radosti u očima naših pacijenata kada dobiju pozitivan test na trudnoću. Za nas je ovih pet godina bilo razdoblje sreće, puno ispunjenih snova i velikog rasta. Hvala svim pacijentima na ukazanom povjerenju. Želim im da uvijek vjeruju u svoje snove i nikada ne odustaju, a mom sjajnom timu da zadrže entuzijazam i upornost”rekla je dr. Meftune Shefketova, voditeljica Tokuda Invitro centra.

Briga o pacijentima i individualni pristup svakom paru bili su najvažniji u radu centra tijekom godina. Visoko kvalificirani stručnjaci koriste najsuvremenije tehnologije, laboratorije i opremu. Kao dio multidisciplinarne bolnice, centar ima multidisciplinarnu podršku specijalista gotovo svih područja medicine iz Acibadem City Clinic UMBAL Tokuda.

Tokuda Invitro centar ima ugovor s Centrom za potpomognutu oplodnju (CAR) pri Ministarstvu zdravstva, čime veći broj obitelji ima financijsku priliku da ostvare svoj san o rađanju djeteta. Invitro centar obavlja aktivnosti i zahvate koji se financiraju općinskim sredstvima.

Uz snažnu motivaciju, predanost i profesionalnost, Tokuda Invitro centar će i dalje hrabro doprinositi svom cilju – što više parova s ​​reproduktivnim problemima koji će prigrliti svoju bebu iz snova.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki