ooh! Tko je krtica? misteriozno dijeli detalje o novoj sezoni

Tvorci Tko je krtica? nas već mjesecima drže u neizvjesnosti oko nove sezone. Sada znamo kada opet možemo sjesti pred televizor s krtičom knjižicom u rukama, no koji će kandidati ove godine sudjelovati i kamo će putovati, još je velika misterija. Sada dobivamo odgovor na nešto od toga!

Nova sezona

Sad kad je kraj godine na vidiku, stojmo WIDMnavijači su već u početnim blokovima. Prva epizoda obično se može vidjeti početkom siječnja. Nagađanja o točnom datumu su prošlost, jer je AVROTROS već dovoljno otkrio službeni datum početka. Zaokružite subotu, 6. siječnja 2024. u svom kalendaru, jer tada potraga za De Molom može ponovno početi.

Tajanstvena poruka

Još manje od dva mjeseca do nove sezone Wie is de Mol? tako počinje. A AVROTROS sada dijeli misterioznu poruku na svojoj Instagram stranici. “Želite li znati budućnost? 🔮🇲🇽 21. studenog 👉 wieisdemol.nl 👈”, može se pročitati. Stoga je još uvijek nejasno koja je točno namjera za ovaj datum. Ono što smo naučili iz ovog posta je da se ovaj put popularni game show odvija u prekrasnom… Meksiku!

Slike već obećavaju!

Puno upitnika

Iako su sada poznati datum početka i zemlja odredišta, Molloten je još uvijek pod brojnim upitnicima. Još uvijek nedostaje važan detalj: tko su kandidati? Naravno, vrlo smo znatiželjni koje će poznate osobe sudjelovati! Pretpostavljamo da će to biti objavljeno na stranici 21. studenog! Je li to stvarno tako? Vrijeme će reći!

24. sezona Wie is de Mol? možete pogledati svaki tjedan u 20:30 na NPO 1 od 6. siječnja 2024.

Izvor: Instagram @AVROTROS | Slika: WIDM

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki