Oooh: novi film o Ferryju je na putu

Jako dobre vijesti za obožavatelje poznatog brabantskog narkobosa Ferryja Boumana! Glavna uloga Frank Lammers ima u najnovijoj epizodi Otvori karticu naime najavio da nam, nakon filma i serije, slijedi još jedna nova Trajektfilm može očekivati.

Više Trajekt

Još uvijek uživamo u prvoj sezoni Trajekt: Serija. Ali, tvorci su daleko od toga da završe s pričom oko narkobosa Ferryja Boumana – i potajno smo jako sretni zbog toga. U novoj epizodi serije Otvori karticu Frank Lammers je gost na Robbert Rodenburg. Na kraju razgovora glumac otkriva da postoji još jedan Trajektstiže film, ‘koji se opet kreće naprijed u vremenu’. “Dakle, to je zapravo nakon serije”, objašnjava.

Zadnji trik

U Otvori karticu Frank još ne želi previše otkrivati, ali na sreću Netflix već dijeli malo više informacija. “Ferry je izgubio sve i sada živi povučeno, daleko od Brabanta. Njegova prošlost puna je nasilja, laži i traga izdaje. Na prvi pogled se čini da stvari idu dobro, ali duboko u sebi ga muči savjest. Hoće li se žilavi narkobos povući ili ima još jedan posljednji trik u rukavu?” dijele o zapletu. oooh!

Kada vidjeti?

Frank Lammers i Huub Smit preuzeti vodeće uloge u novom Trajektfilm sam po sebi. Preostala glumačka postava bit će objavljena naknadno. Ostaje nam još strpljenja, jer će film biti prikazan sljedeće godine. Jedva čekamo!

U međuvremenu, ako se ne možete zasititi Brabant Drug Barona, naravno da možete Trajekt: Serija gledaj (opet). Serija je od početka ovog mjeseca dostupna na Netflixu. Kao početnik u proizvodnji ekstazija, Ferry se pokušava učvrstiti u brabantskom podzemlju. A mora vidjeti!

Izvor: Open Map, RTL Boulevard | Slika: Netflix

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki