Novogodišnja manikura 2024. – 100 foto ideja za prekrasan dizajn noktiju!

Novogodišnja manikura 2024

Uoči nadolazeće Nove 2024. godine treba razmisliti o svakoj sitnici: od boje cipela do. Nova godina je najveći, najsjajniji i najljepši praznik! To znači da bi novogodišnja manikura trebala biti besprijekorna.

Najneobičnije i šarene ideje za manikuru predstavljene su u ovoj prekrasnoj kolekciji fotografija. Izbor je ogroman i može zadovoljiti i najhirovitiju damu.

Dobrodošli u svijet nail arta!

Manikura za pravu ženu uvijek je bila i bit će među prva tri po njegovanosti. A ako je dizajn odabran vješto i ukusno, onda to može značiti samo jedno: mlada dama ima više nego dovoljno ženstvenosti i osjećaja za stil. Vrijeme je da shvatite pravila moderne umjetnosti noktiju.

manikura za Novu 2024

Oblik i dizajn

Kada planirate razmaziti svoje ruke modernim dizajnom, ne biste se trebali voditi samo željom. Majstor će vam pomoći da odlučite o obliku, boji i ukrasima. Na primjer, monogrami i priče izgledaju dobro samo na dugim noktima. Ako je ploča nokta kratka i nema želje da je nadogradite, onda biste trebali odabrati dekor s okomitim prugama. Takvi dizajni vizualno produžuju nokat.

Također treba uzeti u obzir oblik piljevine: “badem”, “kvadrat” ili “stiletto” prikladni su samo za duge i uske nokte. Kratki nokti s takvim oblicima izgledat će poput sjemenki ili pikova. “Kvadratni” na kratkim noktima mogući su samo s prefiksom “meki”, a još je bolje odabrati “ovalni”.

Premaz može biti jednobojan ili ukrašen. No, približavaju se novogodišnji praznici, što znači da se premaz može i treba diverzificirati svijetlim slikama ili svjetlucavima. Prilikom odabira ovog ili onog dekora, možete pitati majstora koje se nove stvari nude 2024. godine, tako da manikura bude moderna i zanimljiva.

Oblik noktiju

Kombinacija sa slikom

Vrlo je važno uzeti u obzir cjelokupnu sliku. Naravno, večernja haljina i dizajn “slatkiša”, ili božićna drvca i snježne pahuljice, a još više, jeleni, izgledat će u najmanju ruku čudno. Bolje je odabrati dodavanjem kristala ili šljokica. Stoga je referentna točka odjeća. Što se tiče boje, ona može duplicirati boju odjeće ili se razlikovati od nje. Ovdje nema posebnih zabrana.

Prekrasna novogodišnja manikura 2024

Najbolje ideje za novogodišnju manikuru

Manikura za Novu godinu može se podijeliti na teme:

  • vanilija. Smjer slatkiša je jasno izražen.
  • Geometrija. Koriste se geometrijski oblici;
  • Na temelju zapleta. Crtanje s likovima iz bajke: jelen, Djed Mraz itd.;
  • Prirodno. Božićna drvca, snježne pahulje i drugi simboli Nove godine;

Svijetle bombone

Svijetli bomboni su dizajn koji izluđuje mlade. “Ukusan” i “slatki” crtež prikladan je za mlade djevojke. Sve vrste bombona, dražeja, šećera velikodušno ukrašenih svjetlucavima i svijetlim mrljama postavljene su na bogate boje gel laka. Kao bazu možete odabrati bilo koju boju: crvenu, mentu, tirkiznu, ružičastu. Glavna stvar je da shema boja izaziva osjećaj nježnosti, slatkoće i slatke naivnosti.

Božićna drvca na noktima

Božićna drvca glavna su tema novogodišnje manikure 2024. i kasnije. Mogu biti bilo što: prozirni, stilizirani ili sastavljeni od kristala. Glavna pozadina je gusta boja gel laka: od tamnoplave do bijele pozadine sa sedefom. Prostor za maštu je beskrajan: ukrasni elementi mogu biti bilo što. Prekrasan dodatak može biti slika šljokica, vijenaca i serpentina. Bilo bi prikladno koristiti zlato i srebro na noktima: uostalom, božićna drvca ne moraju biti zelena. Zašto ne postanu zlatni? Vrlo zanimljiva ideja: slika zimske šume. Takva ljepota na noktima izgleda neobično i vrlo novogodišnje.

Snjegovići i jeleni u dizajnu noktiju

Novogodišnji likovi nikada neće izaći iz mode. Lica smiješnih jelena, smiješnih snjegovića i domaćina praznika – Djeda Mraza – izgledat će vrlo zanimljivo i neobično. Zaplet možete razrijediti imitacijom norveškog ornamenta, dekorom tehnikom “džempera” i etničkim motivima. Slike mogu biti crtane, naturalističke ili pojedinačni elementi, poput kopče remena Djeda Mraza. Ne zaboravite vlasnika godine – Zelenog drvenog zmaja. Kada rade manikuru za Novu godinu, kreativne i hrabre djevojke mogu slikati slatke zmajeve na svojim noktima i dobiti podršku simbola godine.

Naravno, za kostimiranu zabavu bolje je odabrati onu baziranu na priči, i to onu crtanu. Krzno i ​​svila u kombinaciji s veselim snjegovićem neće biti na mjestu.

Nježne snježne pahulje i kuglice

Snježne pahuljice ili kuglice mogu biti prikladne za koktel ili večernju odjeću. Samo trebate uzeti u obzir da ovaj dizajn treba biti elegantan i s elementima luksuza. Na primjer, pahuljice se mogu kombinirati sa sjajima, a kuglice mogu biti uokvirene luksuznim monogramom. Idealan okvir za kuglice bit će luksuzna ligatura u klasičnom stilu, izrađena u zlatu. Snježne pahulje također mogu biti utkane u monogram. Glavna stvar je jasno zamisliti svoju buduću odjeću. Uostalom, Snježna kraljica mora biti u luksuzu.

Diskretna novogodišnja manikura

Ipak, neki korporativni događaji zahtijevaju da izgledate strogo. Francuska manikura ili, kako je još nazivaju, francuska manikura i diskretni dekor savršeni su za takve kombinacije. Crtež treba biti diskretan. Svečanost možete dodati zlatom, srebrom ili šljokicama.

A evo i ideja: ?

Kada razmišljate o manikuri za Novu godinu, ne morate sebi ništa uskratiti. Praznici dugo traju. Već u prosincu možete početi oživljavati najbolje novogodišnje ideje. Ali morate uzeti u obzir da su pred Novu godinu saloni puni do posljednjeg mjesta, pa morate unaprijed brinuti o datumima svog posjeta.

Osim toga, mnoge djevojke imaju vremena prisustvovati različitim zabavama, što znači da ideje za novogodišnju manikuru moraju biti pažljivo osmišljene. Ili će to biti jedan dizajn za sva događanja koji će pristajati svakom outfitu. Ili ćete morati rezervirati nekoliko datuma kako biste svaki put izgledali drugačije. A šik nokti samo će naglasiti individualnost slike.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki