Neočekivani trik za hrskave krumpiriće

Hrskavi pomfrit jedna je od onih namirnica kojoj je teško odoljeti.

Problem je što ih nije lako napraviti kod kuće kao u restoranu. Osim ako ne zna neočekivani trik kako to postići. Što je to? Nakon što ste izrezali krumpire, prebacite ih u zdjelu hladne vode i dodajte 1 žlicu limuna.

Ulijte nekoliko čašica leda u zdjelu krumpira i ostavite zdjelu u hladnjaku 30 minuta. Razlog zašto to radimo je da spriječimo da krumpir prebrzo porumeni tijekom prženja. U tavu ulijte ulje i pustite da se dobro zagrije.

Posušite krumpir ručnikom i stavite ga u ulje na 6-8 minuta. Izvadite ih iz kalupa i ostavite na tanjuru obloženom papirnatim ručnicima da se ohlade 1 minutu. Ponovno pržite krumpire još 2-3 minute i bit će hrskavi koliko možete zamisliti.

beba.gr

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki