Dnevne navike koje nas treniraju, a da toga nismo svjesni

Većina nas kada čuje riječ “tjelovježba” reagira pomalo negativno. Odbija nas pomisao na vježbanje s nekom opremom, utezima ili strunjačama. Iako znamo da tjelovježba koristi našem tijelu, teško nam je često primjenjivati ​​ovo pravilo, neprestano pronalazeći isprike.

Međutim, vježbanje nije uvijek vezano uz trenirke, utege, trčanje, strunjače i trening snage. Što to znači; Da možemo vježbati izvan teretane. Gdje; Kod kuće, u kupovini, u spavaćoj sobi, u šetnji. Kako; Jednostavno slijedeći naš raspored i ponavljajući neke od dolje navedenih navika, vježbamo, a da toga nismo svjesni. Napominjemo da to ne znači da nećemo brinuti o svom zdravlju i fizičkoj kondiciji ili da ćemo prekinuti trening. Samo ćemo imati još jedan razlog za šetnju sa psom ili za seks.

Kućanski posao

Možda ste to već čuli, možda ste to i sami shvatili. Čišćenje kuće uključuje širok raspon pokreta (npr. stepenice, metenje, metenje ili brisanje), koji nam pomažu održati formu.

Šetajte s kućnim ljubimcem

Dok vaš pas vježba i izlazi na svježi zrak, vježbate i vi. Možda sljedeći put, odem malo dalje od kuće?

Kupovina

A ipak, da. Pogotovo one iz supermarketa. Jeste li primijetili kako torbe koje diže izgledaju poput bučica? Uz hodanje od jedne do druge trgovine, koristi su dvostruke.

Seks

Jeste li znali da se snošaj ubraja u vježbu umjerenog intenziteta? A ipak, da. Seks ubrzava puls i sagorijeva kalorije. Moramo li reći nešto više?

marieclaire.gr

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki