Ovaj parfem kuće Dolce & Gabbana inspiriran je talijanskim desertom

Parfem koji ide ravno u srce? Ostavi to uključeno Dolce & Gabbana oko! Modni brend lansirao je potpuno novi ženski miris koji ćete svakako poželjeti isprobati. Parfem Pobožnost inspiriran je talijanskim desertom. Kako zabavno!

Upoznajte Devotion

Talijanski desert kao izvor inspiracije, duboka povezanost s modom i vrijednost ljepote u svim njezinim oblicima: sastojci su koji čine novi ženski miris Dolce & Gabbana. Devotion je priča o ljubavi i izazovima, tj Olivier Crespprogramer mirisa, objašnjava.

Idemo prema izvorima Devocije put natrag. Sve je počelo s torbom koju su na modnu pistu pronijeli leteći dronovi. Bila je 2018. i nedugo nakon toga torba je viđena kao ‘it bag’. Sada, godinama kasnije, postoji parfem koji ima isto ime i isti simbol, naime sveto srce.

Dolce Gabbana torba
Kultna Dolce & Gabbana torba također ima sveto srce.

Zavodljiv miris

Parfemska voda Dolce & Gabbana Devotion osjetilno je putovanje, zavodljivo i samouvjereno. Mirisna kreacija prekrasnih kontrasta, jasnih gornjih nota i senzualnih donjih nota. Mirisne note parfema su slatke, limunske i kremaste. Gornja nota je citrusno voće, srednja nota je cvijet naranče, a bazna nota je vanilija. Prekrasna, upečatljiva bočica je ukrašena elegantnim zlatom i naravno legendarnim pečatom sa svetim srcem. Dragulj u vašoj kolekciji parfema!

Pobožnost Dolce & Gabbana
Pobožnost Dolce & Gabbana. 50 ml 110 €, 100 ml 14 g

Novi tečaj

Devotion nije samo najnoviji miris iz Dolce & Gabbane, već je i početak novog smjera za kuću. Osim mirisa, tu je i istoimena kolekcija šminke: prvi beauty projekt razvijen ‘in-house’, zahvaljujući kozmetici koja je posebno razvijena kako bi poveznicu s modom učinila bližom i dubljom. Ukratko, iza riječi ‘Pobožnost’ krije se svijet Domenico Dolce i Stefano Gabbana.

Od vjerske pobožnosti sa svojim katoličkim simbolima (Madone, raspela, krunice, zavjetni darovi) koji su postali dio njihovog stilskog potpisa, do svjetovnije vrijednosti predanosti poslu koji vole i ljepoti. Suština svega je parfem koji slavi život, talijanskost, strast i umijeće. I, nitko drugi nego pop zvijezda Katy Perry lice je kampanje!

Izvor i slika: Dolce & Gabbana

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki