Iznenadite svoje goste dodavanjem malo dekora svojoj kupaonici: lijepo i jeftino

Najvjerojatnije ljudi koji vam dolaze u posjet neće vidjeti vašu spavaću sobu ili ured, ali ne možete bez posjete kupaonici – uostalom, morate oprati ruke prije nego što sjednete za stol.

Stručnjak iz internetske publikacije BelNovosti, dizajnerica Yulia Tychino predlaže iznenaditi sve goste stavljanjem stvari u red i dodavanjem malo dekora.

Za ukrašavanje kupaonice možete koristiti sobne biljke, na primjer, orhideje, koje vole visoku vlažnost i difuzno svjetlo.

Usput, ako ne želite preuzeti odgovornost za brigu o sobnom cvijeću, pokušajte preobraziti svoju kupaonicu buketom. Promijenite svoj cvjetni aranžman prema godišnjem dobu.

Kupaonica
Fotografija: © Belnovosti

Pobrinite se za ugodan miris u prostoriji, a u tome će vam pomoći aroma difuzor. Slatka i elegantna bočica – zašto ne ukras?

Odaberite miris koji odgovara vašim bočicama sapuna i losiona za ruke koji se mogu puniti.

Cijena takvih kupaonskih dodataka je niska, a izgledaju mnogo ljepše od mjehurića svih pruga.

Drugi dio koji je lako zamijeniti je ogledalo (naravno, ako nije ugrađeno, već se može ukloniti). Odaberite model s prekrasnim okvirom – moderan ili retro stil.

Još jedan detalj koji zahtijeva vašu pažnju je kanta za smeće. Mora imati poklopac, a bilo bi lijepo da kanta ima sustav otvaranja bez ruku.

Ranije smo razgovarali o mišljenju dizajnera o ogledalima u hodniku.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki