Olivia Rodrigo otvoreno govori o prekidu s bivšom prijateljicom Taylor Swift

20-godišnjak Olivia Rodrigo u jednom su mahu zavladali svijetom glazbe, ali u dvije i pol godine koliko su u reflektori je također imao mnogo izbora. To se odnosi i na kratkotrajno prijateljstvo s bivšim prijateljem Taylor Swift.

Storm Taylor

Gdje je Olivia s debi albumom kiselo bila prisiljena upoznati mračnu stranu slavnih i potražila svoj mir u pletaćim iglama i kolačićima, bila je sljedeća s*toluje ponovno dolazi: Storm Taylor. Čim su Olivia i Taylor Swift postale najbolje prijateljice – uz Taylor koja je neprestano promovirala Oliviju na društvenim mrežama – prijateljstvo se ohladilo kada je Swifties primijetila da neke Olivijine pjesme zvuče poput dviju Taylorovih pjesama, što je izazvalo bujicu kritika . Obje su zvijezde šutjele o optužbama, no nekoliko mjeseci kasnije Taylorino ime iznenada se pojavilo u špici pjesama i Olivia joj je morala platiti honorar.

“Nisam imala puno posla s tim, naši timovi su se pobrinuli za ovo”, kaže Olivia, “ali mislim da ne bih prisilila drugog izvođača da mi prizna ako je njihova pjesma slična mojoj.” Zvuči kao mali ubod pod vodom. I taman dovoljno hlad kako bi se ponovno pokrenule glasine kada je prošlog ljeta objavljen prvi hit s Olivijinog drugog albuma Crijeva iskočilo: Vampir. S upečatljivim stihovima o osobi koja samo uzima, a da ništa ne daje, obožavatelji ne mogu a da ne pomisle: je li ovo o bivšoj najboljoj Taylor?

Prekinite najbolje prijatelje

Drugi misle da pjesma govori o bivšoj ljubavnici Zack Bia ići. Olivia i Zack bili su u vezi šest mjeseci 2022. godine. Prije toga hodao je s pop zvijezdama Noah Cyrus i Madison pivo. Potonji bi također napisao pjesmu o Zacku, Sebičana mnogo je sličnosti u tekstovima obje pjesme… Ovako Madison pjeva: “Kladim se da si mislio da si mi pružio pravu ljubav, ali sve smo to proveli u noćnim klubovima”, a čujemo Oliviju kako pjeva u Vampiru o nekome tko se ‘čuje samo noću’. Madison također govori o nekome tko ‘samo laže’, a Olivia se pita: “Kako možeš tako nemilosrdno lagati?” Mogla bi biti slučajnost. Ali da je bilo do Madison Beer, Zack bi dobio glavnu ulogu u obje pjesme. “Hvala gospođice Olivia”objavila je Madison u tweetu tijekom glasina, koji je kasnije izbrisala.

Olivia opovrgava glasine, kako o Taylor, tako i o njezinom bivšem… Pa, dijelom: “Nikad neću otkriti o kome govore moje pjesme. To je ono što pisanje pjesama čini tako čarobnim. Možete pisati o iskustvu koje se čini vrlo osobnim i objaviti ga, a zatim čuti od ljudi u svim različitim fazama života: ‘Tako se mogu prepoznati u ovome’. Moramo se prestati pretvarati da svaka pjesma govori o jednoj određenoj osobi.”

Čitati dalje? Puno više o Oliviji Rodrigo možete pročitati u najnovijoj Graziji. Od danas u trgovinama!

Tekst: Ivana Batstra | Slika: NL slika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki