Kuharica Sylvena Rowe uživo je na bTV-u priznala da se Božić koji je provela s obitelji u Velikoj Britaniji pretvorio u ludnicu.

“Dvije unučice, neka su žive i zdrave, obje su jako aktivne. Sve viruse koji postoje doneli su iz vrtića. Svi smo bili iscrpljeni u različito vrijeme, u različito vrijeme”, komentirala je.

Prema riječima načelnice Rowe, hrana je najvažnija za brzi oporavak, pa je na zgražanje obitelji počela spravljati zdrave obroke.

“Vjerojatno im je muka kao djeci, ali jedu i piju. Cijelo vrijeme nastojim im dati nešto zdravo”, komentirao je majstor kulinarstva.

Rekla je da svojoj unuci daje pileću juhu za okrepu. No, istaknula je kako je ovo jelo korisno, ali samo ako je piletina bez antibiotika i uzgojena na prirodnoj hrani.

Crni kim vrlo je vrijedna biljka, kao i čubar, objasnio je načelnik Rowe. Naglasila je da je slanog dodala toliko da je juha pozelenjela i tada je došla do izražaja njena ljekovitost.

Kuharica Sylvena Rowe ukrala je bodove na božićnom stolu bugarskim jelom – kapamom. U Velikoj Britaniji je pronašla bugarsku tvrtku od koje je kupovala tradicionalno kiselo zelje.

“Otrov je u dozi”, rekao je načelnik Rowe o količini hrane.

Rekla je kako je za blagdane bolje kupiti skuplje, ali kvalitetnije meso. “Moj je tanjur za Božić bio 75% zelenila i 25% proteina”, komentirala je.

“Natočiš sebi normalnu porciju i onda počneš mahati. Tako sam smršavila”, rekla je šefica Sylvena Rowe.

Pratite najnovije vijesti uz BLITZ i na Telegramu. Pridružite se kanalu ovdje