OMG: Harry Styles brije svu kosu

Harry Styles bio je cijenjen od strane mnogih obožavatelja zbog njegovih dugih, smeđih valovitih pramenova. No, malo je toga ostalo jer su se pojavile slike popularne pjevačice obrijane glave. Neee!

Kratka frizura

Omiljena frizura Harryja Stylesa stvar je prošlosti! The Zaljubljenost u slavnu osobu mnogima su se mašinice za šišanje provukle po glavi i od bujne kose nije ostalo ništa. Sada kroz život ide s kratkom frizurom. Što?

Uočen

Tmz pjevač je svojom novom frizurom uspio doći u središte pozornosti. Nažalost, ne možete dobro vidjeti njegovu novu frizuru, jer se među publikom vidi samo na koncertu U2 u Las Vegasu. Ovdje je bio sa svojom dragom Taylor Russelali bez svoje legendarne glave kose.

Njegov novi izgled brzo je dospio u časopise diljem svijeta. Više se tako ne šale s Harryjem dlakav je, a neki mediji ovu vijest uspoređuju kao osmrtnicu Harryjevoj kosi. Ha!

Reakcije navijača

Naravno, mnogi obožavatelji također misle o ovome. Eto tako je X, bivši Cvrkut, užarene sa ‘šaljivim’ porukama otkako je Harry obrijao svoju poznatu frizuru.

Još nije jasno zašto je Harry odabrao onaj dramatični buzzcut. Primjerice, 2016. godine donirao je svoju ošišanu kosu u dobrotvorne svrhe, gdje je od nje napravljena perika za oboljele od raka. Nadajmo se da ova drastična promjena nije uzalud! Iako pjevačici sigurno ne izgleda naodmet…

Izvor: AD, The Cut, X | Slika: NL slika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki