Internet je poludio za simpatičnim videom Taylor Swift i Travisa Kelcea

Prošli vikend je dao Taylor Swift jedan od njezinih koncerata ‘Eras ​​​​Tour’ u glavnom gradu Argentine Buenos Airesu. Bio je to pravi spektakl, no njezino pjevačko umijeće nije jedino što je oduševilo obožavatelje. Pjevačica je nakon revije otrčala do novog dragog Travis Kelce završio, zagrlio ga pored pozornice i duboko poljubio. I slike toga postaju potpuno viralne.

Nova ljubav

Swifties već tjednima nagađaju da su njih dvoje u vezi. Primjerice, Taylor je viđena na nogometaševim utakmicama te su ih fotografirali držeći se za ruke. Iako još nisu ništa službeno objavili o vezi, sada možemo reći da svi znaju: jako su zaljubljeni! Obožavatelji su poludjeli kada se pojavi video preslatkog trenutka između njih dvoje.

Pored ovih van na otvoreno izjavu ljubavi, Travis je navodno dao sa svojim tastom Scott Swift prisustvovao koncertu. Ako to ne dokazuje da stvari idu dobro između njih dvoje, ne znamo što dokazuje!

Komentari

Internet je doslovno poludio za ovim slatkim trenutkom između golupčići. “Čini se tako sretnom 🥲”, komentira jedan pratitelj. “Omg to trčanje!!!”, napisao je drugi. Ostali pratitelji odgovaraju sa: “TAYVIS JE SLUŽBENA 😍”, “Sretan zbog njih 😍😍”, i “Način na koji se smiješi kada je gleda 😍 Ja sam opsjednut.” Pa i mi!

karma

Osim raskošnog zagrljaja, Taylorina nova draga imala je još jedan trenutak sjaja uhvatiti u subotu navečer. Tijekom emisije prilagodila je tekst svoje pjesme karma odnositi se na Travisa. Pa je pjevala umjesto ‘Tip na ekranu‘o’tip iz Chiefsa‘, referirajući se na ekipu u kojoj je nova lišće igra za. Na sladak!

Izvor: RTL Boulevard, Instagram @popbase | Slika: NL slika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki