Pogledajte: ovako sada izgleda Kevin iz Sam u kući

Postoji dobra šansa da ste bili jedan od prošlih Božića Sam u kući –gledao filmove. Ovaj klasični ima već dosta godina, kao i glavni lik Kevine sada je dan stariji. Glumac danas ima već 42 godine (još uvijek se osjeća staro?) i izgleda sasvim drugačije.

Macaulay Culkin

Iako smo film pogledali već šestotinjak puta, on ostaje Sam u kući još uvijek omiljena. Tipično američko uređena kuća McCallisterovih, božićni ugođaj u New Yorku i iznimno dosadni provalnici: sve to pridonosi vrhunskom božićnom osjećaju.

Američka komedija snimljena je 1990. godine i glumi glavne uloge Macaulay Culkin, koji tumači ulogu Kevina, sada ima 42 godine. Glumac se ne pojavljuje redovito u medijima, no prošle je godine iznenada zablistao na modnoj pisti Guccija. I potajno ne mislimo da se uopće toliko promijenio.

Staza slavnih

Glumac je nedavno viđen sa suzama u očima prilikom otkrivanja svoje zvijezde na poznatoj Stazi slavnih u Hollywoodu. Tijekom otkrivanja, Macaulay se ponovno susreo s glumicom Catherine O’Harakoji je glumio njegovu majku u Sam u kući –niz. Ponovno viđenje nakon toliko godina probudilo je brojne emocije i kod Macaulaya i kod Catherine.

Macaulay Culkin
NL slika
Macaulay Culkin
NL slika

Mala obitelj

Iako se glumac pojavljivao u nekoliko filmova, njegova je uloga in Sam u kući sigurno najveća koju je imao u životu. Glumac je već neko vrijeme sretan sa svojom djevojkom Brenda Song jedan i jedini London Tipton – s kojom će 2021. dobiti sina Dakota dobio. Ove godine je objavljeno da su Macaulay i Brenda potajno dobili drugo dijete, sinčića Carson.

Izvor: HLN, Film Total | Slika: Sam u kući, slika NL

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki