6 alternativnih namjena sušila za kosu koje ne možete zamisliti

To je jedan od uređaja koji se nalazi u gotovo svakom domu. Ako ste do sada sušilo za kosu koristili samo za sušenje kose, vrijeme je da naučite neke alternativne upotrebe koje će vas iznenaditi:

Obuci svoje uske traperice Ako su vam traperice preuske, jednostavno uključite sušilo za kosu i uključite ga na vruće. Puhajte u područje patentnog zatvarača ili gumba 1-2 minute i vidjet ćete da će odmah omekšati. Dakle, moći ćete ga puno lakše nositi.

Uklonite naljepnice Kako biste uklonili naljepnicu s novog proizvoda koji ste upravo kupili, usmjerite sušilo za kosu prema naljepnici. Tako ćete ga oguliti bez napora.

Ispeglajte nešto na brzinu Brz i jednostavan način da nešto brzo ispeglate bez vađenja glačala i daske za glačanje je da to osušite fenom. Uvijek s toplim zrakom i s udaljenosti od najmanje 25 cm. Vidjet ćete da će vrlo brzo biti spreman za nošenje.

Obrisati prašinu Da biste obrisali prašinu u dijelovima kuće do kojih krpa za prašinu ne može doprijeti, stavite fen ispred hladnog zraka i provucite ga. Na ovaj način možete čak i očistiti tipkovnicu računala.

Očistite ogledalo u kupaonici Puhajte je fenom na hladan zrak i za nekoliko sekundi nestat će sva para.

Osušite nokte Ako na laku uopće ne piše da se osuši, opet je rješenje fen. Uključite ga na hladnoću i okrenite ga na nokte.

enikos.gr

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki