Alarm: Stižu domine magnetske oluje, evo kada

Domino magnetskih oluja čeka nas do kraja ožujka. U tim je razdobljima ljudima koji ovise o vremenu bolje ograničiti bilo kakav težak i stresan rad, posvetiti više vremena svojoj udobnosti i zdravlju.

Liječnici preporučuju da se odreknete loših navika, pijete više čiste vode, izlazite na svježi zrak, ne zaboravite uzimati lijekove i pratiti tjelesne pokazatelje, osobito krvni tlak.

Prvi pakleni udarac dolazi 15. ožujka. Njegova će snaga biti vrlo moćna – 4 boda i postat će neugodno “iznenađenje” za osobe s kroničnim bolestima. Na ovaj dan trebali biste se pripremiti i pažljivo pratiti svoje zdravlje. Ako je moguće, trebali biste se opskrbiti svim potrebnim lijekovima i smanjiti tjelesnu aktivnost.

Opasnost za mozak: Ova hrana uzrokuje demenciju

Geomagnetski poremećaj 15. ožujka, unatoč težini manifestacije i silini udara, neće dugo trajati. Povući će se za jedan dan.

Tada se opet možete odmoriti, obaviti važne stvari i uživati ​​u mirnim proljetnim danima.

Magnetska oluja srednje snage – 3 boda pojavit će se tek 24. ožujka. Gotovo neprimjetno uzbuđenje malo će uznemiriti samo osobe s vremenskom ovisnošću. Nadalje, jačina oluje će rasti i 25. dosegnuti 4 boda.

Nastavno na prethodne dane, 26. ožujka očekuje se udar od 7 bodova, što bi moglo biti problem za zdravlje i dobrobit mnogih ljudi.

Postoji korelacija između mjeseca rođenja i dugovječnosti

Krajem mjeseca bit će još jedna magnetska oluja od 4 boda – zadnjeg dana – 31. ožujka. Njegov će utjecaj biti prilično primjetan, ali ne i destruktivan za zdravlje.

Prema brojnim studijama i podacima, magnetske oluje su prilično opasne za ljude, jer negativno utječu ne samo na krvne žile, već i na psihu. Istodobno, trajanje uzbuđenja jača emocionalnu komponentu osobe, čini ga razdražljivijim. Do danas je dokazano da ne samo meteorološki ljudi pate od magnetskih oluja, već i savršeno zdravi ljudi./Zdrave.to

Lajkajte zdrave.to i na Facebooku gdje ćete pronaći još puno korisnih i zanimljivih stvari!

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki