Ovako sada stoje stvari između pobjednika Otoka ljubavi Kimmy i Kengija

Kimmy de Weerd sudjelovao ove godine Otok ljubavi i ludo se zaljubio u Flamanku Kengi. Njih dvojicu još uvijek poznajemo sretni zajedno jesu, ali kako stvari stoje među parom sada, mjesecima nakon snimanja? Kimmy to priča u razgovoru s Grazijom.

Kimmy i Kengi

Za Kimmy jest Otok ljubaviavantura nije mogla ispasti bolje. Ove je godine otputovala na Tenerife u nadi da će pronaći ljubav svog života i došla kao prva bomba Otok ljubavi iznutra. Kengi je bio njezin prvi izbor i od tada je nešto lijepo procvjetalo između njih dvoje. Njihova je veza tijekom sezone samo jačala i rezultirala prekrasnom vezom. Štoviše, novi par znao je za ovu sezonu Otok ljubavi a otišli su i s lijepom novčanom nagradom.

Intenzivna ljubav

“Stvari među nama idu vrlo dobro”, kaže Kimmy u najnovijoj Graziji koja će biti dostupna u trgovinama od 15. studenog. “Ta intenzivna ljubav je još uvijek tu; čini se da svakim danom postaje sve više”, kaže ona o svojoj vezi s Kengijem. Iako se može činiti kao jako dugo, golupčići Zapravo, tek su se okupili i još se otkrivaju i upoznaju. I ovaj put daleko od svih kamera. “Uživamo u tome da se bolje upoznamo ‘u stvarnom životu’.”

Razlika u godinama

“Isprva sam bila zabrinuta zbog naše razlike u godinama, ali je uopće ne primjećujem”, nastavlja ona. Kimmy je četiri godine starija od Kengija. “Mogu se ponašati vrlo ludo i mlado, a Kengi je vrlo zreo. Moji su prijatelji pitali imamo li Kengi i ja stvarno dubinu. U epizodama Otok ljubavi uglavnom nas vidiš kako se ponašamo pokisle”, objašnjava ona. “Kengi i ja smo tamo imali puno dobrih razgovora, ali oni nisu emitirani. Emitira se samo četrdeset minuta jednog dana. Ali ta dubina svakako postoji.”

Cijeli intervju s Kimmy možete pročitati u najnovijoj Graziji. U trgovinama od 15. studenog!

Slika: Otok ljubavi

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki