Kako spriječiti mačku da hoda po prozorskoj dasci s cvijećem: nejasno je zašto, ali djeluje

Mnogi ljubitelji kućnih ljubimaca suočavaju se s problemom kada njihova mačka počne pokazivati ​​nezdravo zanimanje za kućno cvijeće.

Postoje najmanje dva razloga za zabrinutost, a svaki od njih je ozbiljniji od drugog.

Prvo, znatiželja mačke koja šeta po prozorskoj dasci potpuno prekrivenoj cvijećem prije ili kasnije će dovesti do tragedije kada se posuda za cvijeće s njezinim voljenim zelenim „ljubimcem“ razbije u komade.

Drugo, predenje često može naštetiti sebi jedući sobno bilje.

Mačka
Fotografija: © Belnovosti

Zato neće škoditi saznati o prilično ekstravagantnom, ali vrlo učinkovitom načinu koji će pomoći vašem ljubimcu odviknuti se od hodanja po prozorskoj dasci s cvijećem.

A sastoji se u postavljanju najobičnijih čunjeva na cijelu plastičnu (ili drvenu) površinu prozorske daske.

Nemate toliko čunjeva? Zamijenite ih granama smreke – sada kada su novogodišnji praznici prošli, svi imaju puno ove dobrote.

Iskusni vlasnici mačaka koji su već isprobali ovu metodu iznenađeni su primjećujući da se nakon uvođenja tako beznačajnog crnogoričnog dekora u unutrašnjost sobe životinje ne usuđuju pristupiti prozorskoj dasci.

Ranije smo odgovorili na pitanje je li moguće hraniti mačku kiselim vrhnjem.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki