oooh! Nakon Taylor Swift, Beyoncé također izdaje koncertni film

Vrlo dobre vijesti za ljubitelje Beyoncé. Pjevačica u kina dolazi s pravim koncertnim filmom. U Renesansa: film Beyoncé ne samo da vidimo koncert, nego je Queen B producirao i mini dokumentarac. I najbolja vijest: neće proći dugo prije nego što stigne u kina!

Renesansna svjetska turneja

Jeste li bili na Beyoncéinoj Renaissance World Tour i želite li ponovno doživjeti koncert? Ili ste jednostavno propustili ulaznice i imali ste ogroman fomo (shvaćamo to) kroz sve fotografije i videozapise na društvenim mrežama? Dobre vijesti, jer će pjevačica uskoro imati svoj koncertni film Renesansa: film Beyoncé.

Renesansa: film Beyoncé vodi vas na putovanje Renaissance World Tour, od samog početka u Stockholmu do spektakularnog završetka u Kansas Cityju. Glazbeni film slavi Beyoncéinu strast, predanost, kreativni duh i njezinu uključenost u svaki aspekt showa”, stoji u opisu filma. “Beyoncéina renesansna svjetska turneja bila je iznimno dobro prihvaćena i okupila je ukupno više od 2,7 milijuna obožavatelja, koji su sada dobrodošli (ponovno) doživjeti spektakl u kinima.”

U nastavku pogledajte trailer.

U kinu

U filmu vidimo slike s turneje nastale tijekom koncerta koji je američka superzvijezda održala prošlog rujna rodni grad Houston. Uz vrhunce emisije, vidimo i kako se emisija razvijala. Srećom, ne moramo još dugo čekati dok se koncertni film ne pojavi u kinima. Od 1. prosinca bit će izložen u svim poslovnicama Pathéa dva tjedna. Ne čekajte predugo i brzo nabavite svoje ulaznice jer su već u prodaji!

Veliki uspjeh

To je drugi koncertni film koji Pathé prikazuje ove godine. Posljednjih tjedana obožavatelji Taylor Swift naime u kino na koncertni film The Eras Tour. I deseci tisuća Swifties-a učinili su upravo to! Bio je to stoga veliki uspjeh. Kladimo se da će film Queen B proći barem jednako dobro!

Izvor: RLT Boulevard, Pathé | Slika: NL slika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki