Ovo je tajna sjajne kose i to potpuno besplatno

Sada kada je stigla jesen, želimo… nju ne surađivati ​​svaki dan. Vrhovi su često suhi, a pramenovi djeluju beživotno. Mekana i sjajna kosa? Tome svim srcem kažemo da. Prije nego što požurite frizeru ili se opskrbite skupim proizvodima, prvo pročitajte ovaj članak. Jer postoji zlatni savjet koji možete koristiti i vi lijepe brave dobijete – i ne košta vas ništa!

Trik

Tvoja kosa je uvijek tako mekana, elastičan i blistava nakon pranja kod frizera. Ovaj salonski osjećaj možete imitirati i kod kuće, bez puno potrebe. Sve što trebate učiniti je malo promijeniti svoju rutinu friziranja. Naravno, to je to! Na U stilu dijele zlatni vrh za blistave pramenove. I to ne zbog skupog proizvoda za kosu ili čarobnih ruku vašeg frizera, već u tome što radite s kosom prije nego nanesete regenerator.

Iscijediti i osušiti

Prema mišljenju jednog frizera, kosu je bolje iscijediti prije nego što u nju stavite regenerator. Jer kada isperete šampon, između vlakana vaše kose ima puno vode. Vaš regenerator će djelovati još bolje ako ga nanesete na kosu koja nije previše mokra. Cijeđenje kose također osigurava bolju apsorpciju proizvoda. Tada će se svi sastojci još više aktivirati, što će rezultirati sjajnim pramenovima. Pazite da kosu ne cijedite kao što biste to činili prilikom pranja. To može oštetiti vašu kosu, a mi to očito ne želimo.

To nas zanima, a posebno nas zanima kako to funkcionira. Stručnjak za ljepotu Clariss Rubenstein objašnjava: “Pokušaj obrisati nešto mokrom spužvom. Budući da je tako mokar, ne upija ništa. A to se također odnosi i na vašu kosu.” Ima savršenog smisla. Nikada nećemo zaboraviti ovaj zlatni savjet!

Izvor: Stvari za žene | Slika: NL slika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki