Oh moj: Good Luck Guys dijeli isječak paklenog suđenja jedenju

Već se pripremamo za sljedeću epizodu Sretno momci. Nije samo nešto što pođe po zlu Sharon i Ziggy, ali se raspravlja i o strašnom testu jedenja. A ako je vjerovati prvim fragmentima, bit će to pravi pakao.

Sretno momci

Što se događa ako stavite dvanaest poznatih influencera na jednu pustu plažu? Vidimo to u potpuno novoj reality seriji Sretno momci: Preživljavanje bez filtera. Dvanaest poznatih influencera putuje na Tajland kako bi položili najveći test: preživljavanje na pustoj plaži na drugom kraju svijeta. Posve izvan svoje zone komfora, kandidati, navikli na sav luksuz, natječu se u parovima. Pomiču svoje granice samo s jednim ciljem na umu: pobjedom i velikom novčanom nagradom.

U glumačkoj ekipi novog reality programa viđamo puno starih znanaca. To je ono što mi, između ostalog, radimo Sharon i Esmée Ipema, aka teroristički blizanci, i Harry ‘stuk’ Snyders uz. Također Otoci ljubavi Jotti VerbruggenTiktokker Timon VerbeeckTiktokker Quinn Bezemerinfluencer Monse Rima, Bivši na plaži i Iskušenja Quentin Steenwinkelreper i vloger Kralj Faiselpjevačica i influencerica Ziggy KrassenbergTiktokker Nevjerojatno i Tiktokker Poznata Morena otputovali u Tajland.

Pakleni test ishrane

Već smo vidjeli da stvari između Sharon i Ziggyja potpuno izmiču kontroli, no to nije jedina šokantna stvar u epizodi od petka. U drugim fragmentima vidimo da sudionici moraju proći test prehrane. Pritom, naravno, ne mislimo na kulinarske užitke.

Prezenter Robbert Rodenburg objašnjava što točno reality zvijezde mogu očekivati ​​na svom tanjuru. Prolazi škorpion, ali između ostalih i pauk i žaba. Oh moj

Usredotočen

I dok većina ljudi gotovo umire od pogleda na hranu, Ziggy je fokusiran na pobjedu. “Sve je to zbog profita, naravno. Da, zatvorim oči i pojedem ga. Jedem ga kao medvjed kao da nikad prije nisam jeo.”

S druge strane, Harrie uopće nije zadovoljan jelom. “Morski psi, zmije, ne bojim se ničega, stvarno mi je svejedno. Ali tarantule, ja to definitivno neću učiniti dok sam živ.” Nešto što možemo razumjeti. U svakom slučaju, jedva čekamo petak!

Izvor i slika: Sretno momci, Amazon Prime

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki