Čekaj, što? Kim Kardashian otkrila svoju tajnu tetovažu

Gdje Kim Kardashian uvijek imala svoje mišljenje o tetovažama, reality zvijezda sada je i sama popustila. Čekaj, što?! gospođica Kim K sebe otkriva u najnovijoj epizodi Kardashiani njena velika tajna. A to što smo u šoku je jedno podcjenjivanje. Wow!

tetovaža

Budimo iskreni: Kim Kardashian nije nesklona pikantnom fotografiranju tu ili tamo. Stoga biste očekivali da su moguće tetovaže već nadaleko poznate, u količini koža koje gospođa povremeno izlaže.

Štoviše, nitko ne bi očekivao da će se Kim tetovirati, nakon njezinih prijašnjih izjava o toj ideji. Na primjer, podijelila je u razgovoru s voditeljem talk showa 2009 Wendy Williams: “Med, biste li stavili naljepnicu za branik na Bentley?” Ha!

Tajna

Sada se pokazalo da je Kardashianka ipak dobila tako poseban komad tinte. U nedavnoj epizodi Kardashiani ona otkriva: “Vi dečkine znaš ovo o meni…” nakon čega povlači donju usnu prema dolje, pokazujući da je unutra slika.

Što se čini? Kim je ovo umjetničko djelo skrivala od 2021. Bila je zaslužna za tada legendarni program Subotom navečer uživo ugostiti, a nakon toga se njezina grupa prijatelja odlučila tetovirati iste tetovaže. “Svi su ih dali staviti na ruke, a ja sam pomislila: nema šanse da se tetoviram”, kaže ona. Na kraju su je prijatelji uvjerili da napravi jednostavnu tetovažu na mjestu koje se nikad ne vidi: unutarnjoj strani donje usne!

“Konačno sam stavila naljepnicu na branik Bentleyja”, šali se.

Nevidljiv

Tetovaža je sve ovo vrijeme ostala dobro skrivena. Objašnjava da ponekad zaboravi da sada ima takvu naljepnicu. “Nitko ne zna, nitko ne vidi, zaboravljam. Ali ponekad perem zube koncem i vidim crnu mrlju i pomislim: ‘Kakvo je ovo crnilo?’”

Ispostavilo se da iako Kardashian zapravo cijeli svoj život dijeli kroz razne reality showove i naravno svoj Instagram račun, čak i Kim može biti puna iznenađenja. Tko zna, možda uskoro uslijedi još ovakvih ‘bumper stickera’!

Izvor: Elegance, Bustle | Slika: NL slika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki