Ajme! Joan Pronk dijeli slatku poruku za kćer Jazzy

Prošla su dva tjedna Joan Pronk i Niek Marijnissen postali ponosni roditelji svoje prve kćeri, ime Jazzy. Bivši je na Instagramu Otok ljubavi-sudionica sada razmišlja o intenzivnom porodu i oporavku, ali također dijeli lijepe riječi za svoju djevojčicu.

Poseban trenutak

26. listopada Joan je prvi put postala majka. “Glava tako lijepa, ruke tako meke. Dobrodošla draga Jazzy, sve ovo vrijeme smo čekali tvoje slatko lice”, napisala je na Instagramu nakon poroda. Maleni je sada već dva tjedna na svijetu. “Prije 2 tjedna upoznali smo te prvi put, draga Jazzy, i tako sam sretna što je ovaj trenutak uhvaćen s Niekom i mojom mamom (tvojom bakom) pored mene 🫶,” sada piše Joan na Instagramu. Dijeli i prekrasan video trenutka kada je prvi put držala Jazzy u naručju. Preslatko!

Intenzivan porod

“Porođaj je bio intenzivan”, nastavlja Joan. “Nešto što smo svi još morali obraditi i dati mjesta, moja priča će se nastaviti…” Ali oporavak je bio težak i za potpuno nove mama. “Oporavak koji je uslijedio također je bio težak; nedostatak pokretljivosti (jer sam bila posječena), hormoni koji prolaze kroz tijelo, nemogućnost spavanja, napadi znojenja noću, dojenje koje boli, poteškoće s odlaskom na toalet, neizvjesnost,” objašnjava. “Bilo je prilično teško moći ‘uživati’ u isto vrijeme.”

Bezuvjetna ljubav

Ali Joan ostaje pozitivna! “Vrijeme liječi, a srećom proces ide brzo zbog bezuvjetne ljubavi koju dobivate zauzvrat”, nastavlja ona. “Nakon 2 tjedna, čini mi se da sam se korak po korak vratila starom sebi, ali u novom ruhu, naime mame. Nova uloga koju ću preuzeti do kraja života”, piše ona. “Ali ja to mogu, stvoren sam za ovo, stvoren za tebe, draga Jazzy. ❤️” Aaaa!

Izvor: Instagram @joanpronk | Slika: NL slika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki