Miljuschka Witzenhausen o lažnim reklamama: ‘Gotovo s tim’

Miljuschka Witzenhausen potpuno je gotov s lažnim reklamama koje kruže okolo. Lice voditeljice već šest tjedana koriste za reklame o tabletama za mršavljenje. Ide se čak toliko daleko da se sada pojavljuju i deepfake videozapisi Miljuschke. Na Instagramu i u Danas iznutra ona reagira na situaciju.

Ime i lice zloupotrijebljeni

Miljuschka je podijelila upečatljiv screenshot putem svojih Instagram priča. Primjerice, pokazuje da joj je jedan od njezinih pratitelja poslao intenzivnu poruku: “Da si TI, moj uzore, dopustila da te zaustave za takva sranja”, piše dotična.

Miljuška
Izvor: Instagram @miljuschka

Jer što se događa? Mutna tvrtka koja promovira proizvode za mršavljenje pobjegla je s fotografijama Miljuschke. Snimka zaslona glasi: “Moje ime i lice se zlorabe. Imam uključena 3 odvjetnika, što me košta puno novca. Ali stalno mijenjaju pošiljatelja itd.”

Na snimci zaslona Miljuschka daje još više teksta i objašnjenja, a jasno je da je TV kuhar jako zabrinut zbog problema. “Ovo me čini tako tužnom”, napisala je. “Stvarno dajem sve od sebe da ga uklonim. S odvjetnicima i tehničkim ljudima iz kluba. Ali svaki put završim jednu. Postoji još jedan. To je protiv svega što ja jesam.”

Duboko lažni video

U posljednjoj epizodi Danas iznutra Miljuschka nam je dao do znanja da su počinitelji otišli i korak dalje. “Tada sam mislio da sam vidio sve, a sada je napravljen deepfake video od mene, koji pokazuje da sam smršavio puno s tim tabletama.” To je čini bijesnom. “Ako saznam tko stoji iza ovoga, osobno ću otići do njega i izvući ga s tih vrata”, kaže ona. “Stvarno ne mislim da je moguće da to radite, usmjereno prema ranjivoj ciljnoj skupini. Stvarno sam gotov s tim.”

Ideali ljepote

Miljuschka je nedavno razgovarao s Beau Monde još uvijek zna da se ona sve manje drži svakakvih ideala ljepote. “Dugo sam mislio da bih bio sretan da sam veličina nula. Ali kad sam jednom stao u najmanje veličine, nije mi ništa pomogao. Dopuštate vagi da upravlja vašim životom, ali s kojom svrhom? Mislim da se ne isplati, jer jednostavno jako volim hranu. Više volim jesti nego biti mršav, haha.”

Stoga je posebno bolno što im ove vrste neispravnih proizvoda za mršavljenje oduzimaju dobro ime. Nadamo se da će oglasi uskoro nestati i da će se ona ponovno moći u potpunosti usredotočiti na svoje kulinarsko umijeće karijera!

Izvor: Beau Monde, Sretan u formi, RTL Boulevard | Slika: NL Image, Instagram @miljuschka

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki