Upozorenje: Ako navršite 50 godina, zaboravite na ovo piće

Mnogi su ljudi primijetili da što su stariji, određena hrana sve gore utječe na njihovo zdravlje i dobrobit.

Osim toga, brojne studije stručnjaka dokazuju činjenicu da neki proizvodi mogu izazvati razvoj mnogih opasnih bolesti, dok drugi, zauzvrat, produžuju život godinama.

Nutricionistica Hilary Wright sigurna je da nakon 50. godine ni u kojem slučaju ne biste trebali konzumirati gazirana pića s velikom količinom šećera u sastavu. Oni su u stanju naštetiti vašem zdravlju i izazvati mnoge probleme i pogoršati vaše blagostanje.

Pripravci protiv ćelavosti uzrokuju impotenciju

Nutricionist je dodao da redovito korištenje takvih pića često uzrokuje razvoj dijabetes melitusa. Neka specijalizirana istraživanja pokazuju da mogu negativno utjecati i na funkcioniranje mozga.

Druga studija objavljena u znanstvenom časopisu Alzheimer’s & Dementia otkrila je vezu između pijenja slatkih pića i smanjenja volumena mozga. Osim toga, pamćenje je znatno oštećeno.

Ako čovjek ne može u potpunosti odbiti sokove, onda neka se barem fokusira na one prirodne, negazirane.

/zdrave.to

Lajkajte zdrave.to i na Facebooku gdje ćete pronaći još puno korisnih i zanimljivih stvari!

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki