20 ideja za novogodišnji dekor u obliku zvijezda

Ukrašavanje zvjezdicama

Nova godina i Božić vrijeme su darivanja i čuda koja počinju. Prilikom odabira novogodišnjeg ukrasa svakako obratite pozornost na takav predmet dekoracije kao što je zvijezda. Uostalom, ona je simbol Božića! Upravo je njezina pojava na nebu jednom najavila ljudima rođenje Spasitelja i dala svijetu nadu i vjeru u najbolje.

Zvijezde na grani

Neka se u vašem domu pojave male i velike zvijezde, a tada će se duh Božića dugo nastaniti u vama, dajući vam blagdansko raspoloženje i sreću tijekom cijele godine!

Dekoracija prozora i zidova

Naravno, možete kupiti lijepe zvijezde, ali mnogo je zanimljivije napraviti ih sami. Za ovo vam je potreban najčešći materijal: papir, komadi tkanine, grane drveća, žica, vrpce, gumbi, pa čak i ukusni slatkiši! Malo mašte i želje i sve će uspjeti!

Svijeće

U tikvici

Zvona

Ideja za zid

Zanati

Na božićno drvce

Ukrašavanje sobe

Kako napraviti božićno drvce

Kako ukrasiti stol

Stablo i zvijezde

Privjesci

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki