Liječnik objasnio kada dodaci prehrani štete umjesto da pomažu

Ako sami uzimate biološki aktivne dodatke prehrani, ne samo da ne možete poboljšati svoje stanje, već i uzrokovati ozbiljne zdravstvene probleme. To je ono što je terapeut Nadezhda Chernishova rekla u intervjuu.

Specijalist je upozorio da dodaci prehrani mogu biti poput “slatkiša” koji ni na koji način ne utječu na tijelo, što je još gore – djeluju na tijelo pravim biološki aktivnim tvarima. Ako liječnik nije preporučio njihovu upotrebu i osoba to čini sama, postoji opasnost od potkopavanja, a ne jačanja zdravlja.

Glavni znakovi da imate nedostatak vode u tijelu

Kada osoba uzima dodatke prehrani umjesto lijekova koje je propisao liječnik, riskira gubitak dragocjenog vremena i pretvaranje akutne bolesti u kroničnu. U ovom slučaju bit će teže boriti se protiv bolesti.

Djevojke ponekad uzimaju dodatke prehrani za normalizaciju menstrualnog ciklusa. No, to može dovesti do dodatnih problema, pa čak i trovanja.

/Zdrave.to

Lajkajte zdrave.to i na Facebooku gdje ćete pronaći još puno korisnih i zanimljivih stvari

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki