Stefania Koleva nesvjesno je razotkrila Juliana Vergova tijekom njihovog posljednjeg gostovanja na bTV-u. Razgovarali su o prvom sitcomu u Bugarskoj – “Ona i on”.

Prema njihovim riječima, upravo je iz ove serije obraćanje “Milo” u parovima steklo popularnost u zemlji. Je li tako, nije baš jasno, ali njih dvoje su priznali nešto što prije nisu rekli.

On i Stefania Koleva priznali su da postoji kemija između njih, no neke žešće scene bilo je prilično teško snimiti. “Yuli je navlačila gaćice preko bokserica“, komentirala je glumica scene u kojima su ona i u istom krevetu.

Razlog nije do kraja objasnila, ali je gledateljima sve postalo jasno.

Ekipa nekadašnje TV serije “Ona i on” oglasila se vrlo hrabrom tvrdnjom, naime – da su upravo oni uveli adresu kojom se zove vjerojatno polovica parova u Bugarskoj. Komedija u kojoj glume Julian Vergov i Stefania Koleva bila je iznimno popularna početkom stoljeća. U njemu junaci Vergov i Koleva zvali su se adresom milo.

“Steffi je ovo izmislila”, izravno je izjavio glumac. Potvrdio je to redatelj serije Stanislav Todorov-Rogi.

Osim njih, u studiju se pojavio i u vezi s “Ona i on”. Lubomir Karimanski. Bivša saborska zastupnica je producentica serije, što se rijetko spominje.

Lubomir Karimanski, Foto: Georgi KOLEV, BLITZ

Ispostavilo se da je sačuvao podosta relikvija sa snimanja serije koja među starijom publikom ima gotovo kultni status. Čuva šalice iz kojih likovi piju kavu, kao i medvjeda koji se često pojavljuje u seriji.

Zanimljivo je da je Stefania Koleva, a ne financijer, odmah predložila da se ti predmeti daju na dražbu.

Vergov je rekao da je nakon što su na ekranu vidjeli da se likovi zovu “milo”, to obraćanje postalo rašireno. Međutim, mnogi su se našalili da je to kao da zovete partnera “dragiOvom prilikom bilo je mnogo ismijavanja nove mode.

“Ona i on” je bugarska verzija kanadske produkcije. Budući da je ugovor na određeni broj sezona, nastavak serije je praktički nemoguć. “Možda je s drugim glumcima moguće napraviti nešto slično”, komentira Julian Vergov.

Pratite najnovije vijesti uz BLITZ i na Telegramu. Pridružite se kanalu ovdje