Krumpir se često koristi za pripremu mnogih popularnih salata.
Međutim, njegova uporaba ima svoje suptilnosti.
Na primjer, krumpir se može slijepiti u salati, što kvari kvalitetu jela.
O kojoj jednostavnoj metodi vrijedi znati?
Prije svega, vrijedi napomenuti da je najukusniji krumpir onaj koji se kuha u ovojnici. Okus proizvoda je bogatiji i življi.
Neki biraju male krumpiriće, ali najbolje je izabrati krupniju verziju.
Nakon toga krumpir stavite u slanu vodu. Nakon vrenja, uključite vatru na srednju i dovedite do spremnosti. Zatim ćete morati ohladiti povrće i ukloniti kožu.
Počnimo rezati.
Da biste to učinili, nož treba pažljivo tretirati bilo kojim biljnim uljem bez mirisa. U tom slučaju neće biti problema s rezanjem, a sami krumpiri se neće slijepiti u salati. Zahvaljujući ovim jednostavnim trikovima jelo će biti savršeno.
Prethodno smo govorili o tome kako pripremiti savršeno pečenje za juhu.