Selling Sunsets Mary zahvaljuje gledateljima na podršci nakon pobačaja

Jeste li obožavatelj Prodaja Sunset? Onda ste sigurno svjesni pobačaja agent za nekretnine Marija primljene tijekom snimanja. Nakon spontanog pobačaja – koji je već najavila početkom ove godine – objavila je da mora na operaciju. Ipak agent za nekretnine u razgovoru sa Danas.com otvoreno govoriti o ovom strašnom razdoblju.

Podrška i ljubazne poruke

U razgovoru s portalom vijesti, Mary je rekla da je dobila veliku podršku od glumačke ekipe, posebno od Chrishell, Emma i Amanza. Ali ne samo da je ona imala koristi od njihove podrške, već i njezin brak s Romain je postao jači. “On je takva stijena, stvarno je bio uz mene kada se to (pobačaj, ur.) dogodilo.”

Također želi agent za nekretnine putem Instagrama zahvalio gledateljima na podršci i slatkim porukama. “Šaljem ljubav i svjetlo svima vama. (…) Također želim da svi znaju da čitam sve komentare i poruke. Hvala svima što šaljete toliko ljubavi Romainu i meni. Ova sezona bila je vrlo osobna za nas, ali cijenimo podršku više nego što znate.”

Pobačaj

U iskrenom videu na Instagramu u travnju ove godine, Mary je rekla da njezin medeni mjesec na Baliju prošlog siječnja nije prošao baš po planu. Tijekom putovanja je agent za nekretnine naime spontani pobačaj, zbog kojeg je također završila u bolnici. “Povrh spontanog pobačaja, očito sam imala i takozvani septički pobačaj, pa sam zbog toga morala na operaciju”, rekla je Mary. Septički pobačaj uzrokuje infekciju u maternici.

“Razlog zašto sada govorim je taj što shvaćam koliko je ovo uobičajeno i koliko ljudi prolazi kroz ovo, a naravno da nije lako,” nastavila je Mary u videu. Objašnjava da joj je trebalo vremena da sve preradi, ali da sigurno još ne odustaje. “Bilo je u najmanju ruku teško, ali još uvijek ima nade”, kaže Mary.

Želi imati djecu

Mary je odlučna da će joj se želja za djecom uskoro ostvariti. The ljepota U svakom slučaju, svoje pratitelje planira obavještavati. “Nastavit ću to dijeliti i vrlo brzo ćemo imati stvarno dobre vijesti”, rekla je sa suzama u očima. Video je završila prekrasnom porukom. “Ako itko od vas prolazi kroz ovo, molim vas da zna da niste sami i da ćemo stići tamo.” IdiMarija!

Izvor: RTL Bulevar, Instagram | Slika: Instagram, NL Slika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki