8 originalnih polica koje možemo sami izraditi

Možda ste umorni od gledanja istih teških polica za knjige u svom domu. Možda nemate dovoljno prostora da ih postavite ili možda preferirate minimalistički pristup uređenju svog doma. Zbog svih ovih razloga, postoji bezbroj opcija i verzija polica za naš dom. Ovdje smo prikupili najlakše konstrukcije koje možete sami napraviti.

1. Police na perforiranoj dasciAko vam odvojene police izgledaju neuredno, isprobajte ploču. Dobit ćete dodatni prostor za vaze, biljke, ogledala, fotografije i sl., a prostor ćete učiniti toplijim zahvaljujući velikoj drvenoj površini koja će prekrivati ​​zid. Osim toga, ako vam dosade, promijenite položaj polica.

2. Šesterokutne policeOve se police lako izrađuju čak i od štapića za sladoled. Samo pronađite pravo ljepilo za drvo i možete kreirati dizajne koje želite.

3. Police A-okviraOvdje su vam potrebne samo velike daske raznih veličina, a drvo možete pronaći čak iu obliku drvenih ljestava. Idealno za velike zidove. To je nedvojbeno minimalistički oblik polica.

4. Police s užadimaSve što trebate su dva velika jaka i debela užeta i komad drveta željene širine i dužine. Samo napravite rupe u zidu i drvo i polica je spremna.

5. Police iz starih drvenih kutijaNe bacajte stare kesone koje ste pronašli u bakinom i djedovom skladištu. Jednostavno ih objesite na zid u obliku koji želite. Idealan za kuhinju ili kupaonicu.

6. Plutajuće policePostoji toliko mnogo DIY opcija za plutajuće police, ali ova konkretna ideja je zanimljiva jer uže može držati sve što želimo i tako osigurati da ništa ne padne. Da biste to učinili, potrebne su vam samo dvije kuke, uže i dvije velike drvene perle.

7. Police od starih predmetaStari skejtbord odlična je ideja za spavaću sobu tinejdžera. I uopće nije teško. Samo ga dobro očistite i dodate dva kraka.

8. Police od pravih knjigaZa ove viseće police upotrijebit ćete dvije do tri knjige tvrdog uveza kako bi bile stabilne. A onda ćeš ih izbušiti na četiri mjesta da provučeš užad.

enallaktikidrasi.com

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki